میتونید به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بریدنوشته شده توسط Alireza SM [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و هرکدومو خواستید دانلود کنید
میتونید به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بریدنوشته شده توسط Alireza SM [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و هرکدومو خواستید دانلود کنید
يك ديكشنري بابيلون كه آفلان كار كند از كجا ميتوان پيدا كرد ويا يكي ديگه..
دوستان منشی تلفنی خوب برای آندروید کدام است؟
مثل اينكه به كوير زده ايم. چقدر بجه هاي ايران افسرده شده اند .
سلام من دنبال یه دیکشنری برای تبلت آندرویدی گلکسی نوت 10.1 می گردم که بتونه بدون تغییر سایز اجرا بشه. چون تبلت من میتونه دو پنجره همزمان باز کنه برای همین می خوام تو یه پنجره یه فایل مثلا پی دی اف باز کنم و تو اون یکی پنجره دکشنری اینکه سایزش بهم نخوره برام خیلی مهمه.
Server not foundنوشته شده توسط Abdolreza2012 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
translate گوگل خیلی خوب هست و توی نسخه ی جدیدش امکان دانلود دیتا و استفاده ی آفلاین هست.نوشته شده توسط ahma [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک صفحه ی دانلود نسخه ی های مختلف MX Player:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من دنبال برنهمه ای میگردم که بتونم رو فایل pdf یادداشت بنویسم و جاییش رو علامت بزنم
دوستان همچین نرم افزاری سراغ داشتید ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
از برنامه Mantano Reader استفاده کن قابلیت های زیادی از جمله علامت گذاری یک قسمت متن و ایجاد بوک مارک را دارد از بازار قابل دریافت هستنوشته شده توسط rezarrrr [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)