من نصبش کردم . غیر انلاین هم کار میکنه . ابزارهاش تقریبا فقط ابزارهای اولیه هستن اما نیاز رو در حد تبلت و گوشی رفع میکنه
من نصبش کردم . غیر انلاین هم کار میکنه . ابزارهاش تقریبا فقط ابزارهای اولیه هستن اما نیاز رو در حد تبلت و گوشی رفع میکنه
مرسینوشته شده توسط saye [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب شما جزء اینی که گفتید فوتوشاپ دیگه ای سراغ ندارید که بشه باهاش کاره تخصصی انجام داد؟
برای چه کاری میخاین؟
برای روتوش؟ برای ادیت؟ برای گارهای گرافیکی مثل طراحی شخصیت؟ یا؟
من میخوام بتونم عکس ها رو برش بدم و روی یه عکس دیگه بذارمنوشته شده توسط saye [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا چنین فوتوشاپی برای اندروید هست؟
حالا چرا حتما باید فوتوشاپ باشه؟؟!! برای این کار میتونید از 1نرم افزار دیگه استفاده کنید
مثلا Picture Cutout Guide
من برای اندروید میخواستم این برای کامپیوتر کهنوشته شده توسط saye [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Abdolreza2012; 31-12-2012 at 15:49.
عذر میخام اسمش رو جابجا گذاشتم
PicSay Pro–Photo Editor
خواهش میکنمنوشته شده توسط saye [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون فقط میشه باهش عکس هارو برش داد؟
اگه باز برنامه ی اندروید خوب سراغ داشتین بگید که استفاده کنم
مرسی
Last edited by Abdolreza2012; 31-12-2012 at 20:23.
تو مشخصاتش که نوشته قابلیت برش رو داره
چشم حتما
بچه ها کسی لینک ام اکس پلیر رو داره ؟ توی صفحه های قبل لینکش بود ولی تروجان داشت و نود32 ازاشت بازش کنم. کسی لینک دیگه ای نداره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)