اصولا سیستم لاغر کردن شروعش از صورت هست یعنی اگر رژیم لاغری بگیری اول صورت شروع به کوچک شدن میکند
اصولا سیستم لاغر کردن شروعش از صورت هست یعنی اگر رژیم لاغری بگیری اول صورت شروع به کوچک شدن میکند
فریدون جان ممنونم ازت
ولی متاسفانه یا خوشبختانه افزایش وزن ندارم و فقط صورتم تو این یک سال پر شده وگرنه به هیچ عنوان افزایش وزن ندارم که بخوام رژیم لاغری بگیرم
این سوال ها رو جواب بده ---چند سالتونه -امکان داره ارثی باشه مثلا تو خانواده وزن ها نرمال و صورت ها تپل باشه ؟
راه کار هایی که پیشنهاد میکنم
1-ورزش ورزش ورزش !!!!! مالش صورت !
2با خوردن آب زیاد و کم کردن نمک -شام رو هم حذف کن - غذا رو سالم تر کن و بعد ساعت 8 -9 شب چیزی نخور
3 ! خنده تاثیر زیادی داره! مثلا هر روز بشین فیلم کمدی نگاه کن
25 سال و خورده و خیر ارثی هم نیست.
خیلی خیلی ممنون بابت برنامه ای که دادید
اگر سن زیره 20 بود به مرور زمان و فعالیت ردیف میشه ولی خوب همینا که گفتم کمک میکنه
ممنون از شما
موفق و شاد باشی
سلام....من 24 سالمه. آیا فلوکستین که روی مغز اثر میزاره میتونه به لاغری کمک کنه؟ شنیدم انگیزه به آدم میده ..یعنی دکتر لاغری هم قبلا برام تجویز کرد خودمم 2 سال پیش خوردم و 20 کیلویی کم کردم....
نمیدونم چه کا رکنم....می ترسم روی مغز اثر بزاره....خلقم تغییر کنه... یعنی یا چاقی رو باید انتخا بکنم یا فلوکستین و تغییر خلق و لاغری.
من الان هم چاقم 116 کیلو و قدم 185 . هم افسردم. هم روحیه ندارم و هم اعتماد به نفس ندارم برم باشگاه و پیاده روی.
به نظرتون مصرف لوکستین میتونه سروع خوبی باشه؟ برای لاغری و بعدشم تقویت روحیه و اعتماد به نفس؟
وقتی اومدی اینجا تایپیک زدی در مورد لاقری یعنی این که ته دل خودت دوست داری لاقر کنی این انگیزه که میگی رو خودت داری یا باید بوجود بیاری .غیره اینه ؟
برای لاقر کرد فعالیت بدنی حرف اول رو میزنه یعنی باید ورزش کنی
یه چند تا پیشنهاد هم دارم اونم آب درمانی و گیاه خواری هست یه کم در موردشون تحقیق کن شاید به جاهایی رسیدی
قرص هم نخوری بهتره
توصیه ی من به همه ی کسانی که می خوان لاغر و سالم بشند خام خواری است. چون با این روش این مشکل از اساس حل میشه و بدن خودش ترتیب کار ها رو میده. برای شروع هم خواندن کتاب خام خواری اوانسیان رو پیشنهاد می کنم.
لینک دانلود کتاب: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیار عالی من خودم گیاه خاری رو چند وقته شروع کردم از نتایجش راضی هستم .. در آینده در نظر دارم خام گیاه خواری رو تجربه کنم --شما خودت خام خواری ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)