کسی هست که مراحل کم شدن چربی از بدن رو بتونه برام توضیح بده ؟
چون من شنیدم اول انرژی کبد تموم میشه و بعد، بدن بافت چربی های اطراف شکم و کلا چربی های ذخیره شده رو میشکنه و از اونا استفاده میکنه.
این صحیحه ؟
کسی هست که مراحل کم شدن چربی از بدن رو بتونه برام توضیح بده ؟
چون من شنیدم اول انرژی کبد تموم میشه و بعد، بدن بافت چربی های اطراف شکم و کلا چربی های ذخیره شده رو میشکنه و از اونا استفاده میکنه.
این صحیحه ؟
در مواردی که بدن با کاهش انرژی مصرفی مواجه می شود در ابتدا ذخایر کربو هیدراتی در دسترس مصرف می شوند که عمدتا در کبد می باشد و سپس بدن شروع می کند به تبدیل چربیهای ذخیره شده به انرژی و در نهایت از پروتئینهای بدن به عنوان سوخت استفاده می کند
این مراحل چه مواقعی اتفاق میافته هر روز یا فقط اول رژیم ؟
یه نفر بهم میگفت بعد از ورزش تا 1 ساعت چیزی نخورم بعدش شروع به خوردن کنم. زمانی که رژیم هستم البته.
این درسته یا آسیب میزنه ؟
این مراحل هر روز وجود دارد . یعنی شما وقتی یک وعده غذایی می خورید تا وعده بعد این مراحل وجود دارد ولی در حالت عادی معمولا کار به سوخت وساز چربیها نمی رسد .
در مورد مساله ای که دوستتون گفته نظری ندارم و هیچ توجیه علمی براش ندارم
خب من الان 3 روزه شروع کردم
روزی 1 ساعت هم دورچرخه سواری میکنم.
چطور رژیمیه ؟
به این راحتی نمی توان نظر داد . در رژیم درمانی میزان کالری خورده شده و مصرف شده باید محاسبه شود تا بتوان میزان کاهش وزن را تخمین زد
من مثلا مال یه روزمو برات مینویسم:
صبحانه یک کف دست نان+ پنیر کم چرب+ یک لیوان چای به همراه یک لیوان شیر
ناهار، یک ران مرغ+ یه کاسه کوچیک ماست کم چرب
دیگه از بعد از ناهار عصر یه سیب میخورم ، ورزشم هم بین ساعت 7 تا 9ه و بعدشم میوه جات میخورم مثلا سیب و پرتقال و موز هرکدوم یکی.
چطور میشه ؟
بهتر نیست بجای اینکه از نونای نونوایی که کلفتن از نونای بسته ای استفاده کنم که باریکترن ؟
کالری مصرفی شما ظاهرا بسیار پایین می باشد ( ظاهرا کمتر از 700 الی 800 ) که با توجه به ورزشی که انجام می دهید بسیار کم بنظر می رسد . شما احتمالا کاهش وزن سریعی خواهید داشت که بنظر بنده اصلا صلاح نیست
نون هم بر ساس وزنی که می خورید کالری دارد . نانهای کلفت مانند بربری سنگک و تافتون هر کف دست آن حدود 30 گرم در نظر گرفته میشه ولی نون لواش تقریبا یک چهارم آن
سلام
من در عرض 3ماه 18كيلو كم كردم و به وزن ايده آل رسيدم
رژيم من تماما زير نظر دكتر تغذيه بود
ببين دوست عزيز رژيمي كه شما گرفتي خيلي بد به نظر ميرسه
ميزان كالري دريافتي شما كمتر از حد معمول هست
من تو رژيمي كه داشتم روزانه 2000 كالري دريافتي داشتم
ورزشمم فقط پياده روي سريع بود
اونم نه زياد . روزانه نيم ساعت تا يه ساعت
از هيچ قرص و كپسولي هم استفاده نكردم
هيچ چيزيم از برنامه غذاييم حذف نكردم . هم گوشت خوردم هم برنج هم نان و ...
فقط ميزان مصرف رو تغيير دادم اونم نه خود سر زير نظر پزشك
مصرف مايعات و ميوه جات و سبزيجات در طول رژيم فراموش نشه
راستي ميان وعده هم نقش مهمي در تامين انرژي و سرحال موندن آدم داره
سعي كن حتما بين وعده هاي اصليت ميان وعده هاي سبك داشته باشي
يه چيزم فراموش نكن . سلامتي خيلي مهم تر از لاغري هست . شما لاغر ميشي كه سلامتي بدنت حفظ بشه نه اينكه با لاغري سلامتيت رو به خطر بندازي
موفق باشي![]()
مرسی با تشکر
لطفا این رژیمتو توضیح بده که منم همین راه شما رو برم. چون ظاهرا داغون کردم
البته این رژیمی که تو پست نوشتم رو رعایت نمیکنم فقط برای مثال نوشتم ببینم چی میشه. خودمم اینطوری دوست ندارم.
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)