آیا کسی این تلویزیونو داره ؟ کیفیتش چطوره؟ مشخصاتش توی سایت مادیران هست ولی من خیلی سر در نمیارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا نظر بدین. راستش توی خرید پلاسمای پاناسونیک مردد شدم گفتم ببینم این چطوره.
آیا کسی این تلویزیونو داره ؟ کیفیتش چطوره؟ مشخصاتش توی سایت مادیران هست ولی من خیلی سر در نمیارم
لطفا نظر بدین. راستش توی خرید پلاسمای پاناسونیک مردد شدم گفتم ببینم این چطوره.
خوبن کیفیتشون خوبه
فقط یه مشکلی که این برند داره همشون چه تلویزیون چه گیرنده دیجیتال به این درد دچارند
اینکه در مقایسه با سایر برندها مثل سامسونگ و سونی و حتی ال جی گیرایی ریموت کنترلشون ضعیفه
چجوری بگم مثل این میمونه که باطری کنترل همیشه ضعیفه و به زور میگیره
لطفا ایراد نگیرید تست شده در همه ی شرایط![]()
ممنون. اتفاقا دقیقا مشکل کنترل رو در گیرنده دیجیتالش (333) دیدم و خیلی تعجب کردم. از هیچ زاویه ای تقریبا درست کار نمی کنه مگر این که مستقیم بگیریش جلوی دستگاه اون هم با کندی کامل جواب می ده ولی فکر نمی کردم توی بقیه دستگاهاش هم این مشکل ( که خیلی هم اعصاب خورد کنه ) باشه. نکته خیلی خوبی بود.
کیفیتشون خیلی پایینه
چرا مرددی عزیز ... شک نکون بهترین تی وی های بازار همین پاناسونیک st30 و vt30 هستند :
2,860,000 تومن توی سایت
ببین دوست من اگر از باطری های خیلی مرغوب استفاده کنی و ریموتشون رو مستقیم نگه داری مشکلت برطرف میشهضمن اینکه خداییش ما توقعات درستی از یه ریموت نداریم ! مثلا" این ریموت تا زاویه های معقولی مثل 50 اینا هم کار میکنه ولی ما انتظار داریم با انواع چرخشها و زوایا کار کنه !
Last edited by erfan_abedi_CB; 02-01-2012 at 08:23.
من مشکلی ندارم چون خدا رو شکر اصلا هیچی XVOSION نداریم
از رو تجربه گفتم
کلی با این حرفت شاد شدمباطری های خیلی مرغوب استفاده کنی![]()
دوست من منم فقط تجربم رو گفتم![]()
دوست عزیز تا این همه برند معتبر هست تو بازار با قیمتهای مناسب چرا ایکس ویژن رو انتخاب کردی؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)