شما درایو نویدیا رو با حالت safe mode امتحان کن !!!
شما درایو نویدیا رو با حالت safe mode امتحان کن !!!
اقا درست شد از تو boot disable شده بود
خلاصه تو 24 ساعت با نصب 10 تل ویندوز متفاوت درستش کردم ممنون
دوستان عزیز کارت من VPCcw26fg-GT330M هستش ولی علاوه برموارد ذکرشده توپست اول [NVIDIA_SetA_Devices.NTamd64.6.2] رو هم در nvam درایور آپدیت شده دارم که همچین عبارتی تو فایل inf.* درایور اورجینال نبود که اگه اصلاح نشه ارور میزنه - اینا اطلاعات کارت هستن:
---------------------------------------------------------
PCI\VEN_10DE&DEV_0A2B&SUBSYS_9072104D
[NVIDIA_SetA_Devices.NTamd64.6.0]
%NVIDIA_DEV.0A2B.01% = Section039, PCI\VEN_10DE&DEV_0A2B&SUBSYS_9072104D
[NVIDIA_SetA_Devices.NTamd64.6.1]
%NVIDIA_DEV.0A2B.01% = Section040, PCI\VEN_10DE&DEV_0A2B&SUBSYS_9072104D
[NVIDIA_SetA_Devices.NTamd64.6.2]
%NVIDIA_DEV.0A2B.01% = Section040, PCI\VEN_10DE&DEV_0A2B&SUBSYS_9072104D
" (اینو ناشیانه از رو [NVIDIA_SetA_Devices.NTamd64.6.1] کپی زدم که ارور اولیه برداشته شد ولی اینبار در بین نصب ارور داد "
[Strings]
NVIDIA_DEV.0A2B.01 = "NVIDIA GeForce GT 330M "
CatalogFile = NVSZF.CAT
------------------------------
خب حالا چیکار کنم؟
باتشکر
واضعتر بگو ! مشکلت چه نصب نمیشه یا .........
واضعتر بگو ! مشکلت چه نصب نمیشه یا .........
باتشکرازحسن توجهتون من تمامی مراحل پست اول رو دقیقا انجام دادم دوباره همون ارور رو داد...بایخورده دقت متوجه شدم که در فایل nvam.inf در پوشه display درایور بروزشده علاوه بر [NVIDIA_SetA_Devices.NTamd64.6.0] و [NVIDIA_SetA_Devices.NTamd64.6.1] اینم [NVIDIA_SetA_Devices.NTamd64.6.2] وجود داره که تو فایل inf.* درایور اورجینالش نبود!!! اومدم این عبارت %NVIDIA_DEV.0A2B.01% = Section040, PCI\VEN_10DE&DEV_0A2B&SUBSYS_9072104D رو زیر این عبارت [NVIDIA_SetA_Devices.NTamd64.6.2] انداختم دیدم درست شد و دیگه ارور NVIDIA installer cannot continue رو نداد و رفت مرحله License agreement بعد option سپس شروع به install کرد که در "حین install " ارور داد که نمیتونه نصبش کنه faild! به نظرخودم شماره Section زیر این عبارت [NVIDIA_SetA_Devices.NTamd64.6.2] باید تغییر کنه که مراحل نصب روتاآخربره ولی چندباید بدم ؟؟؟از رو چی بفهمم؟؟؟ شماره درایور که گرفتم هم 306.97 ازسری 300 هستش برای ویندوز8-x64---ممنون میشم راهنمایی کنید-tnx [NVIDIA_SetA_Devices.NTamd64.6.0]
ویندوز 8 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اعتباری نداره اصلا درایوی نداره چون بصورت رسمی وارد بازار نشده!
بازم با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لبتابتو اسکن کن اول درایو گرافیک رو پاک کن بعد اسکن
درایو مریوط به لبتاب تو دانلود میکنه بالا ترین ورزن درایو !!!
یه امتحان کن موفق باشی
سیستم من لپ تاپ نیست یه پی سی دارم که کارت گرافیکش دچار اختلال نرم افزاری شده میخوام از سایت NVIDIA درایور مخصوص خودشو دانلود کنم . منم باید این کارا که گفتین رو انجام بدم یا نیازی نیست ؟
کارت گرافیک من : NVIDIA GeForce 8400 GS
ویندوز XP
بازم قرفی نمیکنه لب یا پی سی شما اسکن کن خودش جدیدترین درایو ها رو دانلودمیکنه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)