اگه میشه لینک دانلود nvidia windos softwar 32bit رو بهم بدین که قدم دوم انجام بشه.
اگه میشه لینک دانلود nvidia windos softwar 32bit رو بهم بدین که قدم دوم انجام بشه.
این مشکلتون ربطی به موضوع این تاپیک نداره لطفا این جا مطرح کنید :نوشته شده توسط nima_h_k@yahoo.com [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
be gheyr az in kar rahe dg vojod nadare.?man serch zadam to PC nvidia raftam to .inf va kararo anjam dadam on barnamaram nasb kardam va nvidia disply ro clen kardam vali nashod?
dorost mishe ya laptobo avaz konam?
ye bazi khastim bokonim
يه مدتي هست كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا بالا نمي آد معلوم نيست چه مرگش هست
اقا یکی جواب مارو بده
nvidia مه میری update 630m رو نداره
قربان من درایور295.73 رو دانلود کردم و مطابق راهنمایی شما شناسه کارت گرافیکم فقط در یک خط اونم
[NVIDIA_SetA_Devices.NTamd64.6.1]
پیدا شد و بقیه مراحل رو هم ادامه دادم ولی باز در حین نصب و در همون ابتدا مراحل نصب رو ادامه نداد لطفا راهنماییم کنید کارت گرافیکمم اینه
NVIDIA GeForce GT 525M
میشه آدرس نسخه ای که دانلود کردی رو لطفا بفرستی به ایمیلمنوشته شده توسط MORINIO [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
دوستان دلیل این خطا چی میتونه باشه؟؟
هر حکایتی که فکرش رو بکنید و نکنید رو سرش اوردم ولی بازم همین آش و کاسه هست!
برای اینکه راه حل تکراری ندید بگم که مثلاً اینکارها رو تابحال چندین بار کردم:
- پاک کردن کل درایور و کامپوننتهاش از داخل program and features
- پاک کردن درایور انودیدیا و ملحقاتش بوسیله ی برنامه ی Driver Sweeper که مخصوص درایورهای انویدیا و رادئون هست.
- پاک کردن دستی درایور گرافیک از داخل task manager.
- ریستارت کردن بعد از همه ی مراحل به تعداد موهای سر
- تلاش برای نصب نسخه ی بدون مشکل قبلی و حتی نسخه ی استاندارد و اولیه ی خود سیستم مربوط به سازنده ی لپتاپ که در کمال حیرت در هر دو حالت بازم همین خطا رو داد!
- تلاش برای نصب دستی درایور از مسیر extract شده
- کوبیدن سر به دیوار به مقدار لازم.
اومدم ویندوز رو ریستور کنم متأسفانه system restore متوجه شدم خاموش بوده.
فقط همین مونده به بازگردوندن نسخه ی پشتیبان ویندوز .
مشکل بالا حل شد.
ویندوز ایراد پیدا کرده بود چون پوشه ی installer در پوشه ی ویندوز رو قبلاً پاک کرده بودم.
با ریکاوری کردن ویندوز مشکل نصب این درایور هم خودبخود حل شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)