سلام بچه ها
یه سوال...من اگه بخوام تو فروم یکیو پیدا کنم باید چیکار کنم؟؟؟نام کاربریشو میدونم(تقریبا)
میتونید راهنماییم کنید که چجوری پیداش کنم؟؟؟
سلام بچه ها
یه سوال...من اگه بخوام تو فروم یکیو پیدا کنم باید چیکار کنم؟؟؟نام کاربریشو میدونم(تقریبا)
میتونید راهنماییم کنید که چجوری پیداش کنم؟؟؟
سلام
از نوار ابزرا بالای صفحه فروم
Community
کلیک کنید رو منوی کشویی گزینه ی لیست کاربران و اسم کاربری مورد نظرتون رو در ستجوی اعضا درج کنین
این صفحه مدتی هست که غیر فعال شدهنوشته شده توسط amour1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونین جستجو رو بزنین ( همون نوار بالای صفحه ) بعد جستجوی پیشرفته رو بزنین تو قسمت جستجو توسط نام کاربری اسمش رو بنویسین و جستجو رو بزنین
اون گزینه خرابه قبلا کار میکرد. من بهشون هم گفتم ولی درست نکردن!!
با چند راه میتونستی پیداش کنی تو اون قسمت ولی الان میتونی تو قسمت جستجو نام کاربریشو جستجو کنی همون بالا جستجو نوشته اونجا بزن.
سلام مرسی از همه پیداش کردم...
قبلا رو این دستور رفتم ولی کار نکرد!!!!!اما الان که رفتم کار کرد...خیلی ممنون از همه...
سلام به نظرمن اگه اینجایک صفحه چت اختصاصی اعضاومیهمانان بذارید راحتتراعضامیتونن باهم درتبادل وصحبت باشن
اگر اسم کاربریشو میدونی یه پی ام خ بهش بده در غیر اینصورت از منوی جستجو و تایپ نام کاربری استفاده کن
هه...پ خ؟ پ خ فرقونی چنده برادر من؟؟؟؟ دسترسی محدود و دوره آزمایشی میدونی چیه؟؟؟؟؟چیزی که من الان درگیرشم!!!!!!با این حال تو سرچ پیداش کردم ممنون از راهنماییتنوشته شده توسط MasoudiT [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بهترین راه حله البته اگه طرف پستی ارسال کرده باشهنوشته شده توسط Miss Artemis [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ارسال نکرده باشه فکر نمیکنم با اینکار بشه پیدا کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)