ممنون
پس مشکلی پیش نمیاد
باتری همیشه وصل باشه و از برق شهر استفاده کرد
ممنون
پس مشکلی پیش نمیاد
باتری همیشه وصل باشه و از برق شهر استفاده کرد
در صورتی که تنظیمات رو انجام بدید خیر
ولی سعی کنید هفته ای یکبار حداقل باتری رو دشارژ کنید
چطوری>؟امتحان کردم نمی شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟- در هنگام اتصال تلویزیون یا مانیتور به لپ تاپ بهتر است LCD آن را خاموش کنید.
چطوری این تنظیمات تو ویندوز 7 انجام بدم؟؟(لطفا دقیق)نوشته شده توسط Farshid72 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته به نوع لپ تاپ متفاوت هست مثلا سونی نرم افزار battery care داره البته شما هم میتونید این برنامه رو نصب داشته باشید
خوب برای من lenovo y570 هستشنوشته شده توسط Farshid72 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از چه برنامه ای استفاده کنم؟؟؟
دوسته عزیز اگه این برنامه رو نداره خودش اوتومات وقتی باتری پر شد دیگه شارژ نمیشه
البته زیادم مهم نیست و شما میتونید وقتی کامل شد اداپتور رو بکشید و از باتری استفاده کنید البته زمانی که دارید بازی میکنید حتما اداپتور رو وصل کنید
من خودم با وجود اینکه سیستمم این برنامه رو داره ولی هیچوقت ازش استفاده نکردم اما 4 ساله باتریش داره خیلی خوب کار میکنه
فهمیدم fn+f2نوشته شده توسط E.G_band [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید کلید win+p
vرو هم برای تنظیمات دستی انتخاب کنید
توجه کنید که بعد از اتصال به تلویزیون بایستی که رزولوشن رو تنظیم کنید
پس یعنی لپتاپ من که 5750 و battery careرو مثل سونی نداره وقتی باتری 100% میشه میره روی برق مستقیم؟در این صورت جز شارژ و دشارژ محسوب نمیشه دیگه؟نوشته شده توسط Farshid72 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by nazaninsha; 17-03-2012 at 19:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)