من همه کارهای بالارا انجام دادم ولی وقتی next را می زنم این را میگوید: please contact itunes support to complete this transaction
من همه کارهای بالارا انجام دادم ولی وقتی next را می زنم این را میگوید: please contact itunes support to complete this transaction
دوست گرامینوشته شده توسط alijasbi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به مشکلاتی که سایر دوستان اعلام کردن داخل این تاپیک ظاهرا مدتی هست که ساخت اپل آیدی با این مشکل رو برو هست در اولین فرصت پاسخ شما رو میدم
با تشکر
حذف شود ........
امروز 14 اردیبهشت 2 اپل آیدی با روش گفته شده بدون هیچ مشکلی ساختم
دوستانی که مشکل دارند داخل ساخت اپل آیدی نکات گفته شده رو درست انجام نمیدن
اگر باز انجام دادید و نشد مشخصات فردیتون به همراه ایمیل آدرس معتبرتون + پسوردش رو برام تو پیغام خصوصی بفرستید تا در اسرع وقت یکی براتون بسازم
موفق باشید
سلام
من با این پیغام مواجه شدم
please contact itunes support to complete this transaction
پیغام خصوصی هم تا 10 تا ارسال نداشته باشم نمیتونم واستون بفرستم
اگه واستون مقدوره با این ایمیل یه ایدی واسه من بسازین
فعالسازی رو بلد هستم
اینم ایمیلم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشاپیش ممنون
اپل آیدی ساخته شد پسوردنوشته شده توسط 57975 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mahmoodi1
در اسرع وقت پسورد رو عوض کنید
ایمیل خودتون رو چک کنید
---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
برای عبور از این مشکل در قسمت شماره تلفن شماره 1234567من با این پیغام مواجه شدم
please contact itunes support to complete this transaction
رو وارد کنید
خيلي ممنون
لطف كردين
ولي من وقتي ميخوام بازم ايدي بسازم بازم با همون پيغام contact itunes support مواجه ميشم
خوب من که یکی ساختم براتوننوشته شده توسط 57975 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه های عزیز وگوگولی.عزیزان کسی در این جمع گرم شما هست که به من یک لطف کنه واسم یک اپل ایدی بسازه؟
باتشکر از جواب سریع شما.
Last edited by sepehr manam; 17-05-2012 at 11:38.
برادر emad واسه من یک اپل ایدی می سازی امیلم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بسازی ممنونت میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)