ممنونم دوست عزیز....من چیزشکن امریکا ندارم(شانس ماست!)....الان اپل ای دی بدون شیلتر باز میشه میتونم تغییر بدم؟
ممنونم دوست عزیز....من چیزشکن امریکا ندارم(شانس ماست!)....الان اپل ای دی بدون شیلتر باز میشه میتونم تغییر بدم؟
بله نیازی به ف ی ل ت ر شکن نیست . ولی سوال های امنیتی رو حتما بدونید ( ممکنه گیر بده )
Last edited by hormozan m; 29-08-2014 at 15:53.
سلام به همه من تازه عضو این سایت شدم میشه یکی تو خصوصی برام اپل ای دی درست کنه ممنون میشم
اینم ایمیلم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام میگم این آدرس زیپ کدی هایی ک برای ساخت اپل آی دی میدیم ک اهمیتی نداره درسته؟
سلام
من تو قسمت مشخص کردن کارت گیر میکنم یعنی اینکه اصلا گزینه ای به اسم none وجود نداره
میشه یه نفر به من کمک کنه
کسی میتونه واسه من اپل ایدی درس کنه ؟؟
Last edited by ahad3200; 28-06-2015 at 12:55.
شما برای اینکه گزینه none رو داشته باشی. باید با آیتونز وارد App store بشی و روی دانلود یک برنامه مجانی کلیک کنی
مثلا برنامه fast dic رو سرچ کنید و بعد Get رو انتخاب کنید. حالا در مراحل ساخت اپل ایدی برای گرفتن این برنامه گزینه none ظاهر می شود
سلام
من با راه حل شما اپل ایدی رو ساختم البته در سایت ولی حالا که میخام تو گوشی ازش استفاده کنم دوباره مراحل میاد و مشخصات گرین کارت و یا... میخاد
لطفا راهنمایی بفرمایید![]()
سلام مال من يه كد مياره موقع زدن اين چيزايي كه ميگين
For assistance, contact iTunes Support at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
- - - Updated - - -
سلام مال من يه كد مياره موقع زدن اين چيزايي كه ميگين
For assistance, contact iTunes Support at www.apple.com/support/itunes/ww/.
سلام
دوست عزیز من قبلا از همین روش یه آیپد مینی 3 رو رجیستر کردم و مشکلیم نداره اما الآن برام یه آیپد ایر 2 آوردن و در قسمت sign in فقط دو گزینه دارم :"use exist , cancel" حالا چه باید بکنم؟آیا اصلا رجیستر میشه با این روش؟ممنون میشم راهنمایی کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)