سلام دوستان .gif)
پرداخت 500، 1000 یا حتی چند هزار دلار برای یک سیم اینترکانکت یک یا 1.5 متری اصلا معقول به نظر نمیرسه از این جهت بسیاری از کاربران خودشون اقدام به ساخت میکنن، من هم برای خودم دارم میسازم که گزارشی از مراحل ساخت تهیه میکنم که شاید برای دوستان دیگه راهنمای خوبی باشه
نمونه این کابل با قیمت 2260 دلار برای یک متر:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مواد لازم:
- سیم نقره با سایز دلخواه (برای اینترکانکت حدود 26AWG خیلی مناسبه چون گین بالایی نداریم و ولتاژ ضعیفه اگه سیم خیلی قطور باشه مقاومت و capacitance سیم زیاد میشه و روی صدا تاثیر منفی داره)
- فیش RCA (نیازی نیست از فیش های گرون قیمت مثل WBT استفاده کنید و در هربه ی تجاری اونها بیافتید چون اونا پول برند رو میگیرن... من از Dayo استفاده میکنم که براحتی در بازار یافت میشه و کیفیت عالی داره... بزودی برند Amphenol هم وارد ایران میشه که واقعا انتخاب خوبی میتونه باشه با قیمت مناسب)
- شیلد مس 5 میلیمتری جهت شیلد کردن سیم های اصلی... این شیلد جهت جلوگیری از تاثیر منفی امواج الکترومغناطیس و امواج رادیویی و RF استفاده میشه و برای عبور سیگنال صدا نیست... یعنی سیم های منتقل کننده صدا از داخل این رد میشن و این شیلد ازشون محافظت میکنه
- سیم لحیم (قلع) نقره... باز هم لازم نیست از برندهایی مثل WBT استفاده کنید ... من از کمپانی امریکایی Qualitek استفاده میکنم که قیمتش مناسبه برای یک بسته 1 پوندی (450 گرم) با 5% نقره حدود 100 هزار تومن میشه در صورتیکه بسته 1 پوندی از برند WBT با میزان نقره کمتر (3.7 یا 4%) بالای 300 هزار تومن میشه
- Heat Shrink به میزان لازم... جهت محافظت از سیم و روکش کردن
- Expandable Sleeving جهت روکش نهایی سیم که نقش محافظتی و زیبایی داره
- Hot gun جهت گرم کردن شیرینک های حرارتی
- سیم چین
- سیم لخت کن
- پرس کننده فیش

>>> ادامه دارد >>>