به نظر شما ایسوس بهتر است یا ایسر ؟
و بین این دو برند تایوانی کدام یک قویترین و بهترین و ارزانترین هستند؟
به نظر شما ایسوس بهتر است یا ایسر ؟
و بین این دو برند تایوانی کدام یک قویترین و بهترین و ارزانترین هستند؟
والا تا جایی که من اطلاع دارم همه میگن Asus بهتره ! و خرابیش بسیار پایینه . Acer ارزون تره ...
از لحاظ کلی اسوس برند بهتریه ولی برای بررسی دقیق بستگی به مدلهاشون داره یعنی مثلا از لحاظ کارایی، خوب یه ایسر مدل بالا از یه اسوس مدل پایینتر بهتره ولی در کل ایسر بیشتر رنج ارزان بازار رو در اختیار داره
مثلا اگه یه ایسر 600 تومن باشه اسوس با همون کانفیگ میشه حدود 750 یا 800 و در کل قانون چهارم نیوتن (قانون نسبت پول و آش! ) اینجا هم صادقه
بعید هم میدونم تایوانیشون هم موجود باشه مگر بالاترین مدلها که تازه تولید شدن
چون روال باید اینجوری باشه (تو اکثر قطعات و لوازم) که سازنده تایوانی از یه مدل تعدادی تولید میکنه و میفرسته بازار بعد که تأیید شد دیگه واسه تولید انبوه این برادران عزیز و پرتلاش چینی هستند که زحمتشو بعهده میگیرن
کدام یک از این دو برند در ایران نماینده رسمی دارند؟نوشته شده توسط milad_gta [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در نت بوک ها ایسر بهتر است یا ایسوس؟
کلابه نظر میاد این دو برند رقیب یکدیگر باشند؟مانند رقابت ال جی و سامسونگ؟
هر دو نمایندگی فروش و خدمات دارن ولی فکر نمیکنم بشه بهشون گفت نمایندگی رسمی! چون فقط باید گارانتی یک محصول رو بر عهده داشته باشن، اما اینطور نیست!
مثلا سازگار ارقام
کلا رو گارانتیشون حساب نکن سازگار فکر کنم برا ایسوز هست و ویستا رایانه برا acer چند تا شرکت دیگه هم هستن ...
والا به نظر من بازم Asus بهتره ! حالا دیگه تصمیم با خودته .
اتفاقا گارانتی بدی هم ندارن!
ACER من خودم دارم ، گارانتی معتبرش هم همون سازگاره!
کلا Asus گرونتر وکمی با کیفیت تره! ولی ACER هم هیچ مشکلی نداره!
شما اول باید بودجه رو مشخص کنی تا مورد به مورد در همون پایه قیمت ببینی چه گزینه هایی وجود داره! مثلا تو لپتاپ های تا 1 میلیون ACER و بین 900 تا 1300 ASUS مدل های خوبی داره.
ایسوس و ایسر در برخی موارد نیز بسیار شبیه همند اما ایسوس با کیفیتتر و کلا" دیزاین و طراحی خوبی رو داره.گارانتی هم سازگار و ویستا برای هردو برند هستند و تقریبا گارانتی خوبی هستند.
سلام.
Asux x541uv با مشخصات زیر:
Cpu: core i7 6500u 2.5up to 3.1
Cache: 4mg
Ram: 8GB ddr3
Grafic: geforce920mx 2GB
و acer f5 573g با مشخصات:
Cpu: core i7 2.7 up to 3.5
Cache: 4mb
Ram: 8GB ddr4
Grafic: geforce 940mx 4GB
من بین این دو لپ تاپ موندم. قیمت هر دو شونم ۳.۱ میلیون.کاربردمم بیشتر برای بازی مخصوصا بازی هایه انلاین که که کیفیت خوبیم دارن.تنها شکیم که در ایسر دارم بخاطر معروفیت کمترش در برابره ایسوسه. راهنماییم کنید.
تو مدلهای لنوو میتونی کانفیگ بهتری برداری این ایسرت هم کانفیگش توی دیجی کالا هست دو دویست این حدودا
لنوو گرافیک 950 توی این رنج داره بگرد پیدا میکنی
سه میلیون میخوای بدی یک لپ تاپ گرافیکش ۹۲۰ مزخرف
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)