خوبه خودت داری میگی تو یونیتی خیلی آسونهHEAD SHOT هم چیز سختی نیست....
تو یونتی هم پیاده سازی خیلی آسونه....
تازه شما تجربه ساخت بازی اکشن با این انجین رو داری.
حالا بگذریم,آرت قسمت ماموریت ها که با کلید Tab میاد خوب شده یا عوضش کنم؟!؟
اگه بد شده راهنمایی بکنین چه شکلی درستش کنم که خوب در بیاد
در ضمن عکس جدید از بازی(فقط موقع گرفتن عکس محیط رو یکم روشن تر کردم که همه چیز از همین جا خوب دیده بشه وگرنه جو بازی تاریک تره و اون آدمه که روی زمینه و سیاه شده مشکل توی شیدرش داشت که با شیدر اون یکی آدما عوضش میکنم درست میشه وگرنه شیدرش رو باید بازنویسی کنم ) :
عکس بالا مال مرحله 2 هستش و همونطور که میبینید روی تکسچرها به شدت کار شده (همین دیروز حدود 1-2 ساعت فقط وقت روی تنوع تکسچرها گذاشتم)حالا فکر نکنید منظورم از تکسچر یدونه اون قسمتیه که نوشته سالن 1 کل محیط منظورمه!
به زودی یه تریلر از همین قسمت میدم که ببینید بازی چقدر هیجان زیادی داره.
فکر کن با مسلسل دارن طرفت تیر میزنن تیراشون میخوره کنارت جرقه پخش میشه بعدا میکشیشون میبینی دیوار پشتت سوراخ سوراخ شده
در ضمن مشابه Occlusion Culling توی یونیتی رو براش پیاده سازی کردم ولی خب یکم سطح پایین تر.
یعنی وقتی به یه اشیا نگاه نمیکنید رندر نمیشن(توی یونیتی اولین بار که میخواین این قابلیت رو اضافه کنین حتی با سیستم های قوی خیلی طول میکشه در صورتی که برای من در حالت عادی فعال شده هست )فقط مشکلم سیستم سگمنت ها هست که در هر زمان هر منطقه کامل رندر میشه ولی بازم بهتر از قدیمشه,قبلاً سگمنت ها عوض استاتیک و همیشه قابل رندر بودن ولی الان اگه از یک راهرو برین توی یک اتاق دیگه اتاق قبلی کلاً حذف میشه و تعداد پلی ها به شدت میاد پایین.
در ضمن از سیستم تخریب پذیری خیلی جاها استفاده شده.
اگه احیاناً وقت مجموعه تمدید بشه یه ایده هایی دارم بر این مبنی بر اینکههیجان بازی به شدت بیشتر میشه و تجربه یه بازی واقعی رو براتون به ارمغان میاره.
البته یه اسکریپت هم نوشتم که اگر به مدل چراغ شلیک کنید نورش از بین میره فقط یه سری نام گذاری داره که بگم هر لامپ مربوط به کدوم نور هست تازه میتونم تکسچر لامپ هم تغییر بدم وقتی بهش شلیک شد.
خب اینا یکم زمان میبره ولی عملیه که دیگه به این بستگی داره که مجموعه زمانش تمدید بشه یا نه.