اگه مشکل سخت افزاری باشه که حتما در تولید جدید مشکل رو رفع می کنن....نوشته شده توسط andyarsenaly [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکل سخت افزاری باشه که حتما در تولید جدید مشکل رو رفع می کنن....نوشته شده توسط andyarsenaly [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هر چی نت رو گشتم 10 اینچی های ایسوس اینطور نمیشننوشته شده توسط andyarsenaly [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط 12 هاش این طور میشن
نوشته شده توسط andyarsenaly [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رو شکر مال ما که مشکلی نداره! یکی دیگه از دوستام که داره اونم سالمه!
بچه ها کسی رم 4 گیگ داره بندازه رو دستگاه ببینه ساپورت میکنه یا نه ؟؟؟
چون acer D257 هم همین پردازنده رو داره میخوام ببینم ساپورت میکنه یا نه ... من ندارم امتحان کنم ... نگران نباشید آسیبی به دستگاه نمیرسه اگه نخونه سیستم بالا نمیاد ...
ممنون میشم اگه کسی داره یه تست بزنه ...
تو باز كردن چند صفه وب و يا دانلود و كلا استفاده از نت مشكلي كه نداره؟
چيز اضافه اي هنگام خريد باهاش نميدن؟
گارانتي چي گرفتين؟
سرعتش خوبه؟
نه آقـــا! این نت بوک دیگه اینقد شوت نیست! من گرفتم برا کار درسی و نت!نوشته شده توسط Ali_mafi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گارانتی الماس گرفتم. سازگار هم پیدا میشه!
چیز اضافه اگه منظورتون کیف و موس و این چیزاست، این موارد بستگی به فروشگاه داره. ربطی به نت بوک نداره!
سلام
بین Aspire One D257 و Asus EeePC 1015PX کدوم رو پیشنهاد می کنید.
اگر لطف کنید مقایسه بدید ممنون میشم.
بي شك Asus 1015 px يكي از بهترين نت بوكهاست...
كانفينگ قوي .. قيمت مناسب..طراحي زيبا و تو رنكينگ 2011 عنوان اول رو كسب كرده بود...
منم امروز يا فردا ميخرمش.
من امروز رفتم و به طور ناخواسته و گويا قسمت بود كه نت بوك 1015B رو گرفتم...
رم 2 ...... هارد 250 . سي پي يو دو هسته....باطري 6 سل
دقيقا مشابه px ولي هاردش 250 هست...
دقيقا 1 ساعتي ميشه خريدم و اميدوارم كه خوب باشه.
شارژ باطري رو زده 8/5 ساعت.... خودم px رو ميخواستم كه فروشنده گفت فقط هاردش فرق ميكنه... و من هم برام فرقي نميكرد هارد و 2 ساعت فرق شارژ....ظاهرش همه دقيقا همون 1015 px هست....
ديگه قسمت ما اين شد و انشالله خوب دربياد....
ميشه آدرس فروشنده را براي من بفرستيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)