در باره درگذشتش نمیخوام بگم. و نه در باره مدح و ستایش ایشان. بحث و سوال جدیدی میخوام طرح کنم. تو همون اخبار IT تاپیک بزنم؟ یا جای مناسبتری هست؟..نوشته شده توسط sir0c0 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در باره درگذشتش نمیخوام بگم. و نه در باره مدح و ستایش ایشان. بحث و سوال جدیدی میخوام طرح کنم. تو همون اخبار IT تاپیک بزنم؟ یا جای مناسبتری هست؟..نوشته شده توسط sir0c0 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلم من تازه عضو شدم
چه لبتابي خوبه بگيرم؟
با سلامنوشته شده توسط jaber loty [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزم به انجمن زیر مراجعه کنید.
ضمنا اونجا انتظاراتتون رو هم از لپتاپی که میخواید بگید تا دوستان بهتر بتونن راهنماییتون کنن
مشاوره خرید لپ تاپ
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
من میخواهم لپتاپم رو با pc شبکه کنم تا بتونم علاوه بر اشتراک فایل ها از پرینتر کامپیوتر هم استفاده کنم
راستی من علاقه خواصی دارم تا از طریف wi-fi این کتر انجام بشه و اصلاً شرایط خرید روتر رو هم ندارم
اگر با wi-fi نشد با کابل که حتماً میشه
خواهشاً کمکم کنید
اینجا مطرح کنین :نوشته شده توسط King Of Karaj [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میخوام چند تا سوال از ادمین بپرسم تو پیغام خصوصی و پرفایلشون جواب ندادن فک کنم اصلا نیگا هم نکرد
کجا بپرسم؟
سلام من تازه عضو شدم میخوام چند تا سوال بپرسم اما نمیدونم چیکار کنم لطفا منو راهنمایی کنین.
اگه از پ.خ جواب ندادن پس در لینک زیر مطرح کنین دیگر مدیران کمکتون خواهند کردنوشته شده توسط cao-cao [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام منم تازه عضو شدم اگه میتونید منم راهنمایی کنید .ممنون
سلام کسی میتونه نرم افزارhtc smartبرام بیدابکنه؟فقط نصب بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)