سلام خوبین ؟
من بلد نیستم نرم افزاری که تازه دانلود کردم رجیستر کنم
چه کنم؟
سلام خوبین ؟
من بلد نیستم نرم افزاری که تازه دانلود کردم رجیستر کنم
چه کنم؟
درودنوشته شده توسط Marzim [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بخش زیر مطرح کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by CORTANA; 16-08-2020 at 21:12.
سلام دوستان وقت بخیر
سوال راجع به پیج اینستاگرام دارم کجا میتونم بپرسم ؟
درودنوشته شده توسط xonix51 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تاپیک زیر مطرح کنید
Last edited by CORTANA; 10-07-2020 at 18:51.
سلام من یه پراید نیمه انژکتور مدل۸۲دارم چند روزیه که پس از روشن شدن و طی مسافت کوتاهی بنزین زیادی سر شمعها میره و ماشین خاموش میشه و دیگه بهیچ عنوان حتی با بکسل کردن هم روشن نمیشه تا اینکه موتور سرد بشه دوباره روشن میشه خواهش میکنم از دوستان اگر قبلاً با همچین مشکلی روبرو شدید و حلش کردید محبت کنید پاسخ منو بدید شماره من ۰۹۱۹۹۰۲۷۴۲۷ هست تو واتس آپ هم با همین شماره هستم ممنون از همگی
درودنوشته شده توسط 2632500516 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال خود را در بخش زیر مطرح کنید
Last edited by CORTANA; 13-07-2020 at 17:24.
با سلام راجع به مشکلات استفاده از totalmedia داشتم
با سلام راجع به مشکلات استفاده از totalmedia داشتم در ویندوز 7 خطا میدهد ( stop working
درودنوشته شده توسط 1souri [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جست و جو شد اما تاپیک جامع مناسبی پیدا نشد
در بخش زیر سوال خود را مطرح کنید
تاپیک زیر هم وجود دارد
Last edited by CORTANA; 22-07-2020 at 14:40.
سلام . من تلویزیون سامسونگ مدل eh5300 دارم . اما گزینه wifi direct و ap soft غیر فعاله . چی کار کنم
- - - Updated - - -
سلام . من تلویزیون سامسونگ مدل eh5300 دارم . اما گزینه wifi direct و ap soft غیر فعاله . چی کار کنم
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)