سلام من یه مشکل تو بازیابی رمز یوزر ps4 دارم
سلام من یه مشکل تو بازیابی رمز یوزر ps4 دارم
سلام
من تلویزیون پلاسمای سامسونگ دارم.نرم افزار آپدیتشو از کجا دانلود کنم؟
- - - Updated - - -
سلام
من تلویزیون پلاسمای سامسونگ دارم.نرم افزار آپدیتشو از کجا دانلود کنم؟
سلام دربارهٔ نصب اپنوشته شده توسط Babak [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جی ال ویز ویا دیگر برنامه ها در
تلویزیون سامسونگ اسمارت بلوری
کجا باید سوال بپرسم ؟
دربارهٔ نصب اپ جی ال ویز ویا دیگر برنامه ها در تلویزیون سامسونگ اسمارت بلوری کجا باید سوال بپرسم ؟ممنون
سلام دوستان
من هرچی گشتم جایی برای طرح سوالاتمون پیدا نکردم
سوال شما در چه زمینه ای هست ؟نوشته شده توسط arash mohamadiii [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام type وfront color تلویزیون اسمارت سامسونگ سری هفت به حالت 7مدل ua55mu7350 kxzn رومیخواماسمارت هایش غیر فعاله گزینه ای مربوط به اسمارت هاب کمرنگ قابل انتخاب نیستند
سلام و خسته نباشید
من یه سوال داشتم در مورد اینکه در یک بازی انلاین من در ابتدا در وارد کرد یک نام میتونم از هر فونتی استفاده کنم ولی بعد از ایجاد اون نام مخفی میشه میخوام بدونم این مشکل چطوری حل میشه
اینو کجا مطرح کنم چ بهتری به دست میارم
سلام خسته نباشید
یه سوال داشتم درباره ی گرمایش از کف
ما یه خونه ای گرفتیم که طبقه ی اوله و گرمایش از کف
به تازگی متوجه یک چیزی شدیم
کف سرامیکه و بعضی از جاها بتن هایی که بین سرامیک ها وجود داره تیره رنگ یا قهوای شده یا به عبارتی خیس شده در صورتی که بقیه ی جاها بتن به رنگ خودش یعنی کرم رنگ است
به عنوان مثال کف آشپزخونه اصلا گرمایش از کف نداره و اصلا هم بتن ها ی بین سرامیک ها قهوه ای رنگ یا تیره نشده
آیا این یک چیز معموله؟
نمیدونم میعان رخ داده؟یا نه کلا آب داده؟!!!!
با عرض سلام بنده از طریق برنامه minitool partition wizard یک پارتیشن را پاک و دوباره ساختم ولی بعد از اعمال تغیرات کل پارتیشن ها به یک نوار مشکی رنگ به نام bad disk تبدیل شد و همه پارتیشن ها رفتند ینی چی چرا این اتفاق افتاد تورو خدا اگه کسی میتونه کمک کنه اطلاعات بسیار برای من مهم بود در حال حاضز از طریق گزینه partition recovery wizard در همان برنامه در حال ریکاوری هستم ولی بسیار زمان گیر هست هر ساعت شاید یک در صد میره
در ضمن توضیح اینکه دلیلی که با این برنامه خواستم پارتیشن فرمت کنم به دلیل اینکه میخواستم روی این پارتیشن ویندوز نصب کنم ولی setup ویندوز هنگامی که درایو را میخواستم فرمت کنم بعد از مدت طولانی ارور میداد و این کار رو انجام نمیداد فک کردم مشکل از ستاپ ویندوز هست خواستم از طزیق این برنامه مشکلو حل کنم که حالمو گرفت کسی راه کاری داشته باشه ممنونم ازش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)