قابلیت نسخه جدید مثل اینکه اینطوریه که این خیلی بده!!!نوشته شده توسط hamed29 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی یکم منتظر بمونی خود به خود به اون پست میره.
قابلیت نسخه جدید مثل اینکه اینطوریه که این خیلی بده!!!نوشته شده توسط hamed29 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی یکم منتظر بمونی خود به خود به اون پست میره.
سلام
برای حل مشکل باز نشدن یاهو مسنجرم کجا باید برم
مشکلات بعد از نصب یاهو مسنجر 11
سلام
من نرم افزار گیتار ریگ رو دانلود کردم،،،لینکهاشم پارت پارت بود.
الان نمیتونم پارت هارو به هم ربط بدم و برنامه رو نصب کنم!
یعنی بلد نیستم!!!
هالا آواره موندم!!!
لطفا کمکم کنید
با تشکر
سلام
برای خرید پرینتر کدوم قسمت باید مشاوره بگیرم ؟
شما رو فایل اول راست کلیک کن بعد extract here رو بزن اوکی کن خودش میاد بیرون.نوشته شده توسط Hidden_21 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط ▼ A.S.A.L ^ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر از جوابنوشته شده توسط Ghaioom [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا دکمه تشکر نداره یا برامن فعال نیس ؟
ســلام.. به پي سي ورلد خوش اومدي......تشکر از جواب
اینجا دکمه تشکر نداره یا برامن فعال نیس ؟
چون در آغاز فعاليت هستي فعلا فعال نشده.
مقسی از ایستیکبالنوشته شده توسط Mahdi/s [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونم بدونم دقیق چرا این جور هست ؟چون در آغاز فعاليت هستي فعلا فعال نشده.
فعالیت با تشکر منافات داره ؟
اینطور میشه برداشت کرد که به عنوان کنتر تشکر میشه از یوزر جدید استفاده کرد باسه همین محدود هستن یوزرهای جدید ؟
سلام .نوشته شده توسط ▼ A.S.A.L ^ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رنگبندی فونت شما ناخواناست (حداقل در LED لپتاپم) . اگر امکانش هست از رنگ دیگری استفاده کنید . کاربرایی بودند که برای بالا بردن آمار تشکر از خودشان یوزر جدید میساختند در نتیجه این محدودیت برای کاربرای جدید اعمال شد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)