با سلام
نرم افزاز power dvd را دانلود کردم کد فعال سازی می خواد ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام
نرم افزاز power dvd را دانلود کردم کد فعال سازی می خواد ممنون میشم راهنمایی کنید
سلامنوشته شده توسط roozbehsoroosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول مشخص کنید کدام ورژن رو دانلود کردید سپس در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جستجو کنید .
اگر مورد مناسبی پیدا نکردید در همون انجمن درخواست کرک و سریال یک تاپیک بزنید .
salam bachcheha
ye soal dar morede ettelaate az dast rafte daram
hodoode 200gig ettelaatam rooye harde externalam yeho mahv sho
hajmesho neshoon mide vali khode ettelaatam nist
mishe mano rahnamaee konid betoonam ettelaatamo bargardoonam
mamnoon
ســــــلام
کجا بپرسم این سوال
سوال اینه: نمیدونم شماها هم گاهی وقتا شده سایتی رو باز کردین ولی کنارش یه لینک تبلیغاتی به طور خودکار براتون باز میشه.میخوام این لینکه باز نشه.اهان مرورگرم هر 3 تاشم این مشکل و داشته .فایر فاکس.کروم.اکسپلوره.
سلامنوشته شده توسط eshghoolana_f [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در درجه اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، زبان اصلی فارسی هست .
در مورد مشکلتون ، یه تاپیک در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید تا دوستان راهنمایی های لازم رو به شما بدهند .
سلـام ،نوشته شده توسط part gah [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انجمـنِ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کـه سوال هـم خیلی مطـرح شـده .
کجا بپرسمسلام دوستان . کسی تهران جزوات و کتابهای پیش انسانی رو نداره ؟ حاضرم بخرم .
آخه من بزرگسالان نوشتم بخاطره چندسال تجدید شدن ، حالا اردیبهشت امتحان دارم ، اگه کتاب نو بخرم نمیدونم کجاها مهم هست و نکات کدومند و ..... کلا کتاب دست دوم لازم دارم تروخدا یکی بیاد کتاب های پیش انسانی + جزوه به من بده ، میخرم ، تروخداااا
سلامنوشته شده توسط MoXa [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انجمن پی سی ورد هیچ نوع خرید و فروشی نداره.
من کجا باید درخواست font کنم؟؟
فوریه ....
help
در لینک زیر درخواست بدین شاید دوستان دادن:نوشته شده توسط erfan ghobadi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)