لازم است که IE 8 را روی Win7- 64bit نصب کنم، اما نمیدانم چطور.
IE اصلی ویندوز7 را پاک کرده ام ولی نمیدانم کدام IE8 را دانلود و سپس برای نصب، چه کارهائی را انجام دهم.
لطفا اگر هر کسی میتواند ، راهنمائی کند.
لازم است که IE 8 را روی Win7- 64bit نصب کنم، اما نمیدانم چطور.
IE اصلی ویندوز7 را پاک کرده ام ولی نمیدانم کدام IE8 را دانلود و سپس برای نصب، چه کارهائی را انجام دهم.
لطفا اگر هر کسی میتواند ، راهنمائی کند.
واقعاً برام سوال شده چرا هیچکس نمیدونه rthdcpl.exe چطور رو ویندوز 8 نصب کنمو Run نمیشه هر کاری میکنم
کلافم کرده
سلام دوستان من تازه عضو شدم سایت مفیدیه
من 19 سالمه و رشتم کامپیوتره میخوام حداقل تا دوسال دیگه تو حرفه عکاسی مشغول کار شم یعنی یه آتلیه برا خودم بزنم
فعلا خیلییی مقدماتی یه سری کارایی مثل ویرایش عکس و انجام پروژه های تحقیقاتی و میکس عکس انجام میدم برای فامیلا و اشناهامون
ولی میخوام تا دو سال دیگه حرفه ای کار کنم تو آتلیه
شما پیشنهاد میدید چه کلاس هایی برم آموزش ببینم و چه نرم افزارهایی رو کار کنم و مسلط شم؟ لطفا راهنمایی و کمکم کنید
سلام.نوشته شده توسط fatima0941 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به انجمن خوش امدید.
دوست عزیز بهتره سوالتون رو در این انجمن مطرح کنید تا راهنمایی صورت بگیره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالتون رو در این انجمن مطر کنیدنوشته شده توسط sapoo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یه gridView بروی فرمم دارم که محتویات آن را به یک جدول از بانکم بایند کردم.مشکلم اینجاست که می خوام یه checkbox به هر ردیف این gridView اضافه کنم که وقتی کاربر آن checkbox را انتخاب کرد ،آن رکورد از gridView به یک جدول دیگر اضافه شود.خیلی سرچ کردم ولی بی فایده بود.لطفا راهنماییم کنیین.ممنون
ممنون بابک.میخاستم راهنمایی کنید منوی مخفی تلویزیون LG مدل LE4500 رو ازکجا بگیرم
سلام سوالتون رو اینجا بپرسید :نوشته شده توسط fati33 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالتون رو اینجا بپرسید :نوشته شده توسط jalal bandar [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
برای ساختن بروشور از چه نرم افزاری استفاده کنیم و روش کار چگونه است؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)