سلام خدمت دوستان عزیز .
من وقتی در ماشین رو باز میکنم یا از دزدگیر استفاده میکنم فقط راهنماهای یک طرف کار میکنن
ولی اگه راهنماهای چپ یا راست رو به طور جداگنه روشن کنم یا راهنما وسط رو روشن کنم کار میکنه .
مشکل از کجاست .
با تشکر .
سلام خدمت دوستان عزیز .
من وقتی در ماشین رو باز میکنم یا از دزدگیر استفاده میکنم فقط راهنماهای یک طرف کار میکنن
ولی اگه راهنماهای چپ یا راست رو به طور جداگنه روشن کنم یا راهنما وسط رو روشن کنم کار میکنه .
مشکل از کجاست .
با تشکر .
ایراد از قسمت دزدگیر هست! وقتی در باز میشه یا دزدگیر فعال میشه یه تحریک مثبت از سمت دزدگیر میاد و وصل میشه به راهنماها(احتمال زیاد یه تحریک برای هردو میاد چون نیاز به دوتا جداگون نیست) پس احتمالا ایراد از اتصال تحریک مثبت دزدگیر به راهنماها هست!نوشته شده توسط Samsung Mega [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتر ببرین پیش یه نصاب دزدگیر براتو سیم کشی رو چک کنن!
دقیقا منم همچین مشکلی رو دارم رو 131
وقتی از دزگیر استفاده میکنم یا درو باز میکنم راهنمای سمت راننده یا همون چپ ماشین کار میکنه !!!!
دو رشته سيم از دزدگير به راهنماهاي ماشين وصل شده كه سر راهشون فيوز داره.
توي اين حالت احتمال داره كه يكي از فيوز ها سوخته باشه.
میدونید فیوزا معمولا کجا نصب میشن تا یه چکش بکنم .نوشته شده توسط yesyes [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چند ماه پیش هم همین مشکل پیش اومده بود ولی خودش درست شد و این باردیگه درست نشد .
با تشکر .
Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 23-08-2011 at 14:35.
95% مشکلات برقی پراید ناشی از بستن پیچ روی دسته سیم ها و اتصالی اونها هست. لطفا چک کنید، یه جا اتصالی وجود داره.
این که تابلو بعدا مشکل پیش میاد پس چرا این کارو میکنن .نوشته شده توسط sdsab22 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا میتونید بگید کجا رو باید چک ، من تقریبا سیم کشی ماشین رو ندیدیم و نمیدونم
سیمها از کجا عبور کردن .
من از اون اول هم که ماشین رو گرفتم کلی فیش اضافه بالای پدال ها بود وهمچنین وقتی برده بودمش
پیش نصاب دزدگیر گفتش که دزگیری که رو ماشین نصبه خوده شرکت نصب کرده .
با تشکر
دقیقا ماشین منم بار اول خود به خود درست شد باز 2/3 روز پیش قاطی کرده.نوشته شده توسط Samsung Mega [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظره من پیش نصاب دزگیر ببرین خیلی بهتره !بنده هم یه بار باید برم بدم چکش کنن
سلام دوستان بنده یه پراید مدل۸۶دارم چندوقتیه مشکلی دارم من وقتی راهنما میزنم هرسمت فرق نداره به جز حالت خطر وقتی راهنما میزنم یه لحظه انگار شوک وارد میشه به عقربه های کیلومتر یکم میخوابن ودرست میشن همیشه ام اینجور نیست،پیش هرکیم میبرم پیدا نمیکنه عیبشو،میشه لطفا راهنمایم کنید ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)