سلام دوستان خسته نباشید.
شرمنده.
این Multi-Quote چطوری کار میکنه؟
من میخوام مثلاً پست چند نفر رو نقل قول کنم و پاسخ بدم ولی همیشه مجبورم اون بالا گزینه [Quote] رو بزنم.که مشخصات کسی که این پست رو داده رو نمینویسه.
ممنونم
سلام دوستان خسته نباشید.
شرمنده.
این Multi-Quote چطوری کار میکنه؟
من میخوام مثلاً پست چند نفر رو نقل قول کنم و پاسخ بدم ولی همیشه مجبورم اون بالا گزینه [Quote] رو بزنم.که مشخصات کسی که این پست رو داده رو نمینویسه.
ممنونم
رو این علامت هر پست که مد نظرت هست کلیک کن
بعد روی پست آخری که میخواهی نقل قول کنی
بزن ایشالا به خیر خوشی مشکل حل میشه
---------------------------------------------------------
راستی حالا که بحث این موضوع شد میخواستم یه سوال بپرسم
اگه یه کاربری همیشه پست ها رو تک تک نقل قول کنه و اصلا از Multi Quote نکنه کار غلطی هست درسته دیگه ؟! نه ؟!
چون سرچ کردن و پیدا کردن جواب سوال برای بقیه کاربرها رو سخت میکنه درست میگم؟!
از این قابلیت میشه برای چند صفحه هم استفاده کرد؟
یعنی مطالب چند صفحه رو میشه مولتی کرد و بعد ارسال پاسخ؟
خیر این امکان وجود ندارهنوشته شده توسط Saeed Dz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه شما تعداد پستهایی رو که تو یه صفحه نمایش داده می شن رو افزایش بدی می تونی این کار رو بکنیاز این قابلیت میشه برای چند صفحه هم استفاده کرد؟
یعنی مطالب چند صفحه رو میشه مولتی کرد و بعد ارسال پاسخ؟
مثلا اگه به جای ۱۰ پست ۴۰ تا پست نشون داده بشن شما می تونی تا چهار صفحه قبل رو هم نفل قول کنی.
البته به طور دستی هم می شه نقل قول کرد یعنی شما بجای کلیک روی دکمه نقل قول شماره پست رو وارد می کنی
اینجا رو ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام .
اگه بخوام با گوشی همراه انجمن رو باز کنم باید نرم افزار خاصی روی گوشی نصب کنم ؟؟؟ اخه یه چند بار باز کردم مقدار زیادی از شارژ رو در عرض چند ثانیه خورد بعد درست هم باز نمی شد .
یه چیز دیگه مدل گوشی هم مهم هست ؟
با تشکر
Last edited by skyzare; 10-03-2012 at 16:18.
برای گوشی های سیمبین و آی او اس و اندروید ، نرم افزاری هست به اسم : TapaTalk که میتونید از اینترنت دانلودش کنید .نوشته شده توسط skyzare [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مفید بود واقعن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)