من اينو ميخام.چطوري ميشه خريد؟نوشته شده توسط SIMON137 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اينو ميخام.چطوري ميشه خريد؟نوشته شده توسط SIMON137 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود بر شما من پیدا کردم یک فروشگاه اینتر نتی هست که میفروشه قیمتش هم 55 هزار تومن هست به دلیل رعایت مقررات از معرفی سایت Mazoram !نوشته شده توسط soheilnouri [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود و دو صد بدرود به تو اي دوست من.....اين دقيقا چكار ميكنه؟ميتونه جايگزيني واسه usb باشه؟نوشته شده توسط emadpumad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سوال ديگر اي دوست فرزانه من....من يه كاور ما خوام واسه پشت ايبدم....همونجايي كه لوگو ابل هست....يه چيز خوب و سبك و با كلاس
---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------
من يه روزه ميخام برم تهران كدوم بازار برم؟نوشته شده توسط hosseinmet [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود بر شمانوشته شده توسط soheilnouri [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين يك كيت هست كه شما توسط اون ميتونيد فلش و هارد ديسك به دستگاهتون متصل كنيد.
اين كيت يك پورت يو اس بي داره .
منظورتون از جايگزين واسه يو اس بي رو متوجه نشدم اخه اين خودش يو اسبي هست ديگه !
شما حتما براي خريد به پاساژ پايتخت مراجعه كنيد چون لوازم يدكي و محصولات به وفور در اونجا پيدا ميشه.
اگر چه اگه فقط براي خريد كاور به تهران ميخواهيد بريد بايد بگم كه با يكم جستجو تو اينتر نت ميتونيد كاور مورد علاقتون رو در سايتها پيدا كنيد
من پيشنهاد ميكنم به جاي كيس يك برچسب بگيريد اگه هدفتون صرفاً خش نيفتادن بر پشت دستگاه هست
من قبلا يك گوشي 3gs داشتم كه پشتش يك برچسب ضخيم و محكم اما زيبا زده بوده قيمتشم ٣٠٠٠٠ تومان بود
نميدونم واسه آيپد هم گير مياد يا نه .
اگه گير اورديد يه خبري به منم بدبد
سلام بر آقایون
سوال داشتم
من یه smart cover گرفتم احساس می کنم اصل نیست
می خواستم بدونم smart cover وقتی بسته می شه می چسبه رو آی پد به صورت مغناطیس یا نه ؟
یه Camera kit هم گرفتم برای iPAD اما وقتی با USB بهش متصل می کنم فلش رو ، تنها واکنشی که می بینم روشن شدن چراغ فلش مموریه
فرمت فلش هم FAT هستش
با ifile هم تو فولدر mnt هیچ چیزی پیدا نکردم
با تشکر
Last edited by ASUS POWER; 10-11-2011 at 10:26.
درود بر شمانوشته شده توسط ASUS POWER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر بر روی آیپد به صورت مغناطیسی نمی چسبد فقط به کنار آیپد متصل میگردد.
نسخه فریمورتون چنده؟
داریم راجع به آیپد 2 صحبت میکنیم دیگه؟
نسخه ي فريم وير 4.3.3 هستش اما مشكل از جيل بريك بود updateش كردم درست شدنوشته شده توسط emadpumad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا يه مشكل ديكه دارم با بعضي فلش ها مشكل داره اروري كه مي ده مربوط به كمبود power براي راه اندازي فلشه
شنيده بودم كه Version هاي قديميتر iOS اين مشكل رو نداشتن و همه ي فلش ها رو Support مي كردن اما از 4.3 به بعد Power فيش رو apple كم كرده
ايا راهي هست بشه power رو زياد كرد ؟
ممنون
درود خير راهي وجود نداردنوشته شده توسط ASUS POWER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
يه قلم خوب واسه نوشتن مى خواستم.قيمت.
ممنون.
Last edited by yums; 14-11-2011 at 15:00.
واسه محافظ صفحه speck بخريد به نظرم بهترينه.
قيمت speek در شيراز ٣٠
Last edited by yums; 14-11-2011 at 15:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)