تبلت ایسوس مدل ZenPad C 7.0 Z170CG - B دو سیم کارت ظرفیت 16 گیگابایت
را در دیجیکالا ببین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ASUS using Tapatalk
تبلت ایسوس مدل ZenPad C 7.0 Z170CG - B دو سیم کارت ظرفیت 16 گیگابایت
را در دیجیکالا ببین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ASUS using Tapatalk
سلام
یک تبلت سایز بزرگ 10 اینچ میخوام ولی سبک
کلا هدفم مطالعه و نوت برداریه و فیلم هم نگاه میکنم (بازی نمیکنم) . میخوام که صفحه نمایش خوبی داشته باشه و طبیعتا قلم داشته باشه.
بین تبلتا فقط tab s3 الان هم قلم میخوره هم زیر نیم کیلوئه همم صفحه نمایش خوبی داره. اما این قیمت می ارزه بگیرمش؟
گلکسی تب اس هم همین صفحه نمایش رو داره ولی قلم نداره و باید قلم جدا بگیرم (دست دومش 600 تا 1 تومن هست) میخواستم اول اینو بگیرم اما میترسم قلم جدا خوب نباشه واسه نوت برداری.
پیشنهاد شما چیه؟ اگه تبلت دیگه ای میشناسین ک بهتر باشه برام هم بگین ممنون میشم.
سلام بچه ها میشه یه مشاوره برا خرید تبلتای سامسونگ بدین.
قیمت نهایتا 2 باشه.
سلام دوستان اگه میشه لطفا راهنمایی کنید.خانم من مدیر یک کاناله و روزانه از گوشی آندروید استفاده زیادی میکنه واسه همین خیلی از گوشیها یا تبلتهایی که داشت زود خراب میشدن مثلا تبلت آلکاتل وان تاچ داشت که تاچش خراب شد و دیگه لوازم یدکیش پیدا نشد یه جا پیدا کردیم میگفت 150 تومن گفتیم خوب یکم روش میذاریم یه نو میخریم تبلت ایسر خریدیم مدل آیکونیا بعد چند ماه باتریش خراب شد یکماهه دادیم گارانتی باتریش پیدا نیست قبل از اینها هم گوش ال جی داشت اسمش یادم نیست خیلی سگ جون بود ولی الان هم تاچش باطل شده و هم اصلا روشن نمیشه من حالا یه تبلت میخوام هم سگ جون باشه و هم یدکیش پیدا بشه برای کار طولانی مدت لازم داریم مرسی
سلام
مدلهایی که داشتید همگی جزو تبلتهای متفرقه بودند جنس خوب و عمری بخوایید سامسونگ گلکسی تب اس 3 تهیه بفرمایید.
برا مادرم میخوام تبلت بگیرم ،
فقط اینستاگرام و تلگرام میخواد استفاده کنه
رم تبلت 1 گیگ باشه مشکلی هست ؟ یا سرعتش میاد پایین ؟
سلام.
میخواستم بدونم تو وضعیت الان
چه گوشی هایی تا 1 میلیون تومن با سنسور اثر انگشت پیدا میشن؟
لطفا راهنمایی کنین.
تبلت خوب برای وبگردی و مطالعه العان چی هست با چه قیمتی؟
تبلت که دوربین قوی داشته باشه چی هست تو بازار تا 3 میلیون ؟
واسه بچه 3 ساله تبلت معمولی میخوام بخرم ، لنوو یه مدل داره رمش 1 گیگ هست ، اندروید 8 ، بازیهای کودکانه رو راحت اجرا میکنه ؟ و اینکه عمر مفید دارن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)