این نرم افزار برای گیم نت . کافی نت مورد استفاده قرار میگیره : جالبی این نرم افزار اینه که خیلی نسبت به گیم پورت بهتره و باگ هم نداره من خودم الان یک ساله که استفاده می کنم و هیچ مشکلی ندارم
پیشنهاد می کنم شما هم از این برنامه استفاده کنید اولش یه کمی تنظیمات مربوط به گیم و اکانت ها سخت به نظر می رسه اما وقتی باهاش کار کنی خود به خود مشکلات حل میشه این نرم افزار میتونه وقتی سرور خاموش میشه وبعد از مدتی دوباره به کار میوفته تمام تایم ها رو محاسبه کنه در ضمن وقتی در گیم پورت سرور خاموش می شد باید کل سیستم ها رو ریستارت می کردی ولی این مشکل در اسمارت لانچ نیست
تازه حواستون باشه کرک هم برای این نرم افزار هست ولی وقتی کرک نباشه فقط سه تا سیستم رو میشناسه
یه مشکلی که هست شاید مشکل نباشه و از داخل تنظیماتش بشه درستش کرد ولی با سمارت لانچ مثل گیم پورت نمیشه با یه اکانت چند نفر بازی کنن در کل نرم افزار با حالیه تازه پوسته های مختلفی داره و میشه بارش پوسته دانلود کرد
شما میتونید خود ستاپ نرم افزار رو از سایت اصلی اسمارت لانچ دانلود کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد میتونید کرک رو سرچ کنید واستفاده کنید ولی یادتون باشه وقتی کرک رو اجرا میکنید اسمارت لانچ باز نباشه چون ارور میده
وقتی اسمارت لانچ رو دانلود میکنید باید سه تا فایل رو دانلوود کنید اول نرم افزارServer/Admin بعدش نرم افزار Clint و آخریش Netfromwork 2 یا بالاتر این آخریش توی سی دی های نتورک تولز پیدا میشه نتفروم ورک رو توی تمام سیستم ها نصب کنید چه سرور چه کلاینت بعد نرم افزار سرور رو سر سرور و کلاینت رو سر سیستم هایی که گیم بازی میکنید نصب کنید توجه کنید شکل آیکن سمارت لانچ همش یکی هست فقط رنگش فرق داره رنگ ابی ادمین هستش برای کنترول تایم ها و بقیه چیزا رنگ نارنجی نرم افزار سرور یا همون هسته نرم افزار که تمام اطلاعات پیش اونه از ادرس گیم ها گرفته تا لیست انتظار گیمر ها ورنگ سبز مال کلاینت هاست همون سیستم هایی که سرشون گیم نصب می کنید
قابل توجه دوستان وقتی که نرم افزار رو نصب می کنید به صورت پیش فرض یوزر و پسوردشAdmin هستش در ضمن بعدا حتما تغییرش بدد چون با این یوزر پسورد میشه به سرور و ادمین دسترسی داشت و مهمتر از اون میشه داخل محیط ویندوز شد
خوب من کار دارم باید برم اگه سوالی در مورد این نرم افزار داشتید به من یه ایمیل بزنید امید وارم بتونم کمک کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]