قبل
بعد
عکس ها پیوست شد../یحیی
قبل
بعد
عکس ها پیوست شد../یحیی
Last edited by YAHYA-PRO; 15-06-2012 at 14:03.
قبل
بعد
عکس ها پیوست شد../یحیی
Last edited by YAHYA-PRO; 15-06-2012 at 14:06.
کارات نشون میده؛ آدم دقیق و هوشیاری هستی. و همچنین برا کارت ارزش قائلی. آخه خیلیا 99 درصد راه رو میرن بعدش حوصلشون سر میره و ... بهتون تبریک میگم.
دوست خوبم برای تک تکشون که آموزش نمی تونم بذارمنوشته شده توسط voOroOjak0090 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت بهتر می دونی هر کدوم از اینا کلی دردسر داره ، مخصوصاً سر ریزه کاری ها دیگه چشمم در میاد
اما تو یه فروم دیگه به صورت کلی آموزش دادم که لینک آدرسشو برات پ.خ می کنم
زدی تو خال فامیل دور ( اسمت خیلی باحاله ) .نمی خوام از خودم تعریف کنم ولی خدایی روی کارام خیلی وقت می ذارم ، یعنی شده من 2 روز رو یه ماشین کار کردم اما طرح نهایی به دلم ننشست پاکش کردمنوشته شده توسط famile dur ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکلاتمو هم بهم بگید ممنون میشم
---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------
قبل
بعد
عکس ها پیوست شد../یحیی
Last edited by YAHYA-PRO; 15-06-2012 at 14:08.
اسم خودت باحاله راستش خیلی به کارات دقّت کردم که توی برش ها و Fade کردنا و ... یه اشکالی گیر بیارم و حاتو بگیرم امّا نداشت که نداشت. جدّی میگم. کارات رو واقعأ با دقّت انجام میدی. موفّق باشی.
قبل
بعد
عکس ها پیوست شد../یحیی
Last edited by YAHYA-PRO; 15-06-2012 at 14:11.
داداش من 2 روزه فتوشاپ و شروع کردم اما میتونم بهت یک عیب بگیرم اونم اینه که بعضی از تصاویر پشت زمینت قشنگ نیست
داداش شوخی کردم ولی کارت خیلی توپه من فکر کردم که ماشین واقعی ماشین اولی که پست داده بودی داشتم فکر می کردم این چرا عکسه ماشن هندا گذاشته (هر دوش ) بعدش کلمه بعد و قبل دیدم داداش اموزش فقط یک دونشو بزار تو عمر مهم چین چیزی ندیده بودم کارت خیلی توپه
مرسی دوست خوبم ، لطف داری شمانوشته شده توسط kiak22 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصاویر پشت زمینه که مال خود عکس اصلیه برادر من که تغییرش ندادم
من به صورت کلی آموزش دادم نه به صورت یک ماشین خاص ، لینکشو برات می فرستم
قبل
بعد
عکس ها پیوست شد../یحیی
Last edited by YAHYA-PRO; 15-06-2012 at 14:12.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)