دوستان فنی حرفه ای برای مدارکش المثنی یا یه چیزی شبیه بهش می ده... من چند سال پیش مدرک ICDL درجه 1 گرفتم الان گم شده، حالا می خواستم ببینم راهی هست دوباره مدرکم رو داشته باشم.
دوستان فنی حرفه ای برای مدارکش المثنی یا یه چیزی شبیه بهش می ده... من چند سال پیش مدرک ICDL درجه 1 گرفتم الان گم شده، حالا می خواستم ببینم راهی هست دوباره مدرکم رو داشته باشم.
اگه یک کپی ازش داشته باشید که ازش بتونن شماره پرونده و شماره صدور گواهینامه و تاریخش را بردارن خوبهنوشته شده توسط aminjigar [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می تونی گواهینامه المثنی بگیری اگه که بستگی به مرکز داره
وی به پارتی که حسابی برات وقت بذاره و پیدا کنه
برا icdl1 چند تا کتاب معرفی کنید که با خوندن اونا احتیاج به کلاس رفتن نباشه و تو خونه تمرین کنم خودم .
میخام کلاس هاش رو نرم وفقط هزینه امتحانش رو بدم .
سلامنوشته شده توسط Amin4All [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین کتاب مرجع برای امتحانات icdl1
کتاب مهارتهای هفتگانه مهندس عباس نژاد قمی هست که مرجع سازمان می باشد
آقا ما آخرش نفهمیدیم میتونیم بدون رفتن به آموزشگاه مدرک بگیریم یا نه؟!
بعدش تاریخ ثبت نام بعدی کیه که ما شروع کنیم به مطالعه سنگین
این کتاب ICDL که لینکش توی صفحات اول و فور شیرد اپ شده که کتاب نیست جزوه س و تازه پی سی ورد برا خودش لوگو زده روش که مال منه در حالی که این جزوه آموزشی مربوط به "پوينده دهكده جهاني" که بری توی هرسایت دانلود کتاب یه نسخه ش موجوده برا دانلود و اصلا مرجع خوبی برای سئوالات آزمون ICDL نیست. مرجع اصلی سطح دو حداقل یه 400 صفحه ای میشه. البته همه ما کار با رایانه و افیس رو بلدیم ولی توی آزمون یه سئوالاتی انتخاب میکنن که توی عمرت اصلا باهاش سرکار نداشته باشی واسه همین یه کتاب 400 صفحه ای مرجعه که کل زیر و روی ویندوز و افیس رو توضیح داده.
دوستانی که مایل به گرفتن مدرک فنی حرفه ای هستند توجه کنند
2 روز مانده تا پايان ثبت نام آزمون ادواري در تاريخ 1394/02/15
ثبت نام و اطلاعات بیشتر در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا شمارمو واسه ثبت نام یک آزمونی به فنی حرفه ای دادم، الان چند وقته اعصاب ما رو خرد کرده هر روز اس ام اس میفرسته، این که گفتید همینه؟ واسه هر اس ام اسی که واسم میاد 35 تومن ازم کم میشه؟نوشته شده توسط mortezaon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله همینهنوشته شده توسط behnamy01 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا برای کسی که می خواد تو امتحانات سازمان شرکت کنه خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)