دانلود کتاب با لینک مستقیم:
برای شروع این کتاب را دانلود کنید که مرجع سئولات سازمان هست
مهارتهای هفت گانه
http://www.4shared.com/document/a80QYbzs/ICDL.html
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود کتاب با لینک مستقیم:
برای شروع این کتاب را دانلود کنید که مرجع سئولات سازمان هست
مهارتهای هفت گانه
http://www.4shared.com/document/a80QYbzs/ICDL.html
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام نسخه 2003 کافیهنوشته شده توسط FARSHID4570 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بابت لینک مستقیم
.
سلام بر شما و یارانتان
بنده دکمه تشکر را پیدا نکردم لذا بدین شکل تشکرات خود را ابراز میدارم:
ممنون بابت لینکهایتان البته تا به الان بعد از یکی دو سال شاید دیگه نباشند
اما حالا رو دریاب بعدا هم درست میشه
پس: تشکر تشکر تشکرت تشکر......
خواهش می کنمنوشته شده توسط ajidehak [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سئوالی بود در خدمتم
.
مدرک ICDL ارزشش اندازه مدرک دیپلم فنی حرفه ای هست؟نوشته شده توسط mortezaon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه باهاش ادامه تحصیل داد ؟
اگه خودم بخوام بخونم ( آموزشگاه نرم ) چه مطالبی رو باید بلد باشم ؟
سلام دوست عزیز نمونه سوالات عملی و تئوری icdl را میخواستم ماه دیگر امتحان دارم/با تشکر
بنظر من اگر کمی کار با کامپیوتر و محییط ویندوز رو بلد هستید به آموزشگاه نرید! یا اگر هم میرید یک جایی برید که معلم خوب داشته باشه.از من گفتن بود.نوشته شده توسط behexen [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین کار اینه که کتابای خودش رو مثلا کتاب های فنی حرفه ای آی سی دی ال رو کامل بگیرید و بخونید.مطمعن باشید از کلاس رفتن بیشتر یاد میگیرید.
اطلاعیه جدید
ازاین به بعد برای ثبت نام در دوره های کامپیوترنیازی به مراجعه حظوری ندارین و ثبت نام به صورت اینترنتی شده
شما می تونید با مراجعه به این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و پرکردن فرم ثبت نام در آزمون شرکت کنید
به اطلاع مي رساند كليه ثبت نام هاي آزمون هاي ادواري سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور به صورت الكترونيكي بر روي اين سايت انجام مي گيريد ، شايان ذکر است اين آزمون صرفا براي گرفتن مدرک در حرفه مربوطه از سازمان آموزش فني و حرفه اي است و يک آزمون استخدامي نيست.
.
نحوه تهيه كارت اعتباري :
با مراجعه به كليه مراكز آموزشي در استان ها مي توانيد كارت اعتباري و دفترچه راهنماي ثبت نام الكترونيكي آزمون هاي ادواري را تهيه نماييد.قيمت كارت اعتباري 40,000 ريال مي باشد و دفترچه راهنماي ثبت نام به صورت رايگان توزيع مي شود
این حداقل مدرک تحصیلی تازه اضافه شده؟ چه مسخره هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)