قایل توجه دوستانی که پرسیده بودند در مورد تاریخ بعدی آزمون فنی حرفه ای
برای گرفتن مدرک
تاریخ بعدی آزمون ۱۵اسفند امسال هست
ثبت نام در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قایل توجه دوستانی که پرسیده بودند در مورد تاریخ بعدی آزمون فنی حرفه ای
برای گرفتن مدرک
تاریخ بعدی آزمون ۱۵اسفند امسال هست
ثبت نام در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زمان ثبت نام دوره بعدي آزمون ادواري در تاريخ
1395/12/30
مي باشد.
سلام
ضمن عذرخواهی بابت بالا اوردن تاپیک قدیمی
به طور کلی سوال من اینه
من برای گرفتن مدرک رایانه کار درجه 2 رفتم یه اموزشگاه خصوصی ثبت نام کردم و مبلغ 100 تومن دادم
و بیست تومن هم بابت هزینه ثبت نام در ازمون فنی و حرفه ای که در خود فنی و حرفه ای گرفته میشه
یعنی علاوه بر اینکه من کلاسای اون اموزشگاه رو میرم و مدرک اون اموزشگاه خصوصی به من داده میشه برای گرفتن
مدرک فنی و حرفه ای هم باید هزینه ای بدم
ایا راهی نداره که من فقط در ازمونهای خود فنی و حرفه ای شرکت کنم و مدرک معتبر بگیرمو
دیگه نخوام در کلاسها شرکت کنم یا هزینه ی هنگفتی به اموزشگاهها بدم
این ازمونهای ادواری چه تفاوتی با ازمونهایی که فرد در کلاس ثبت نام میکنه و دوره رو میبینه داره
این ازمونهای ادواری مدرکی که در نهایت صادر میکنه با مدرکی که
با شرکت در کلاسهای عملی یک اموزشگاه هست فرقی داره
گویا کلمه معادل در مدرک ها ی صادر شده ادواری ثبت میشه به جای ساعتهای عملی و تیوری اموزش
با تشکر
سلام بله می تونید مستقیما برید سازمان و ثبت نام کنیدنوشته شده توسط soheilt.1369 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون نیاز به اموزشگاه
سلامنوشته شده توسط mortezaon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
icdl 2 ثبت نام کردم دو روز پیش هم ازمون ادواری دادم یه استان دیگه بعد قبول هم شدم اونوقت مسئولش گفت hcdl 2 ستاره داره باید رشته تحصیلیت مرتبط با کامپیوتر باشه منم ک شیمی بود مدرکم گفت هیچ راهی نداره
حالم گرفت ...
Last edited by ali_phd71; 08-05-2017 at 01:13.
شهر ما فقط یه اموزشگاه داره که درجه 2 و 1 جمعا 300 و خوردی میشهنوشته شده توسط ali_phd71 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکم زورم میاد راه دیگه ای نداره؟
با تشکر
طبق دستور العمل سازمان هر کسی که مدرک داشگاهی داشته باشهنوشته شده توسط ali_phd71 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می تونه شرکت کنه
این بازیا واسه اینه که میخوان شما رو مجبور کنن به رفتن به آموزشگاه خصوصی
ثبت نام آزمون ادواری شروع شد
از تا ریخ 1396/03/28 لغايت 1396/12/29
.
ثبت نام آزمون ادواری شروع شد
از تا ریخ 1396/03/28 لغايت 1396/12/29
.
نمونه سوال جدید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)