دوستانن سلام من با هر برنامه ایی ویدیو تبدیل میکنم واسه کسی پخش نمیکنه
به چه فرمت تبدیل کنم که رو همه تلوزیون ها و دستگاههای دی وی دی پخش کنه.//؟/
جون من کمک کنید ابروم رفت!1
دوستانن سلام من با هر برنامه ایی ویدیو تبدیل میکنم واسه کسی پخش نمیکنه
به چه فرمت تبدیل کنم که رو همه تلوزیون ها و دستگاههای دی وی دی پخش کنه.//؟/
جون من کمک کنید ابروم رفت!1
سلام
لطفا یه نرم افزار معرفی کنید که WMA رو به mp3 تبدیل کنه تا حد امکانم که کیفیتش قابل قبول بمونه فشرده کنه
با تشکر
چه مبدلی را تبدیل فایل avi به divx برای پخش در dvdplayer پیشنهاد میکنید؟
من یک فایل تصویری با دوربین دیجیتال به فرمت avi ضبط کردم و میخواهم با dvdplayer که قابلیت خواندن avi , divx را داره پخشش کنه ولی این کار را نمیکنه!!!
و خطا میدهد!
حالا میخواهم تبدیلش کنم به divx تا بتونه پخشش کنه!
یکی دو تا نرم افزار مبدل را امتحان کردم ولی بازهم نمیتونه پخش کنه! و خطا میدهد!
مشکل چیه؟
و چه مبدلی را پیشنهاد کنید؟
برنامه برنامه ای میخوام که بتونم فیلم ضبط شده از دوربین مداربسته با فرمت h264 به فرمت mp4 موبایل تبدیل کنم و داخل گوشی پلی کنم خواهشا برنامه همراه با کیجن رجیستری شده باشه من برنامه Xilisoft MP4 Converter امتهان کردم ولی نشد تبدیل نمیکنه
سلام.لطف کنید بهترین کانورتور برای MKV to MP4 رو معرفی کنید.با تشکر
سلام . از برنامه Xilisoft Video Converter Ultimate استفاده کنید. آخرین نسخه از انجمن دانلود نرم افزار دریافت کنید :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
درود.یه برناهه واسه rip دی وی دی میخاستم که توی ویندوز 10 هم درست کار کنه.Xilisoft dvd repair را داشتم تو ویندوزهای قبلی خوب کار میکرد ولی تو ویندوز 8 بی صدا تبدیل میکنه یا عصن تبدیل نمیکنه
درود
من قبلا از free video editor استفاده میکردم برای ویرایش فایلهای mkv بدون اینکه تبدیل کنه یعنی در حدود 2 الی 3 دقیقه طول مکشید تا فایل ویرایش شده را بدون تغییر در کیفیت و فرمت تحویل میداد اون ورژنش را گم کردم حالا که کار دارم رفتم تو سایتش ورژن جدید این کار را انجام نمیده
خواشا اون ورزن های قبلی که خاصیت تبدیل کردن را نداشت و یا برنامه ای مشابه اون معرفی نمایید
- - - Updated - - -
Last edited by mohammad.1359; 05-11-2015 at 15:59.
درود. بنده آرشیو فیلم و سریال دارم و اکثرا فرمتشون mkv هست. بعضا چند قسمت سریال و فیلم و اینا mp4 و avi هستن. یه نرم افزار میخواستم که بدون هیچگونه کاهش کیفیتی فرمت ها رو به mkv تغییر بده. ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)