با درود:
دوست عزیز جنابعالی برای تبدیل فرمت فایل های ویدئویی می توانید از یکی از نرم افزارهای زیر استفاده نمائید،
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با درود:
دوست عزیز جنابعالی برای تبدیل فرمت فایل های ویدئویی می توانید از یکی از نرم افزارهای زیر استفاده نمائید،
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ممنون دوست عزیز ولی این نرم افزار ها برای تبدیل فرمتهای استاندارد به همدیگه طراحی شدن و کار منو راه نمیندازن ... Xilisoft رو دانلود کردم ، فایل های مورد نظر رو فایل صوتی شناسایی میکنه.
با ویندوز مدیا پلیر بازش کردی ببینی پخش میکنه یا نه؟
بله ، KLite codec pack هم دارم
اصلا این فرمت ویدئویی نیست ، من میخوام ویدئوش رو استخراج کنم
سلام
اگه از راه های متعارف به نتیجه نرسیدید می توانید از راه های غیر متعارف استفاده کنید:
نرم افزار زیر را نصب کنید و پس از اجرای فایل ویدئویی فوق از قسمت video capture از فیلم در حال پخش فیلم برداری کنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم به ذهنم رسید ولی با camtasia و snagit که تست کردم صفحه سیاه فیلمبرداری میشد ...
بازم امتحان میکنم
ممنون
سلام به همه ی دوستان
میشه نرم افزار Xilisoft Video Converter Ultimate رو ؛ آخرین آخرین ورژنش به همراه کرک یا پچ یا سریال نامبر برام بذارید ؟
خیلی ممنونم.
تو رو خدا آپدیت ترین ورژنش رو بهم بدین.
با درود:
دوست عزیز آخرین نسخه از نرم افزار مورد نظر جنابعالی قبلاً داخل سایت قرار داده شده است،
جنابعالی به لینک زیر تشریف ببرید و نرم افزار مربوطه را دانلود نمائید،
ضمناً جهت یادآوری خدمت مبارکتان عرض شود که اگر با نحوه دانلود از لینک های موجود در آن صفحه آشنایی لازم را دارید که چه بهتر،کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما اگر احیاناً با نحوه دانلود از لینک ها آشنا نیستید بهتر است در تاپیک زیر درخواست بدهید تا اساتید مجرب آن بخش از سایت لینک مورد نظرتان را برایتان لیچ نمایند، ( لیچ کردن=> به معنی مستقیم سازی لینک آپلودسنترها می باشد).
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک نرم افزار برای عوض کردن بک گراند عکس میخوام که راحت باشه راهنمایی کنید با لینک مربوطه
یه برنامه برای واترمارک ویدیو بدون تبدیل میخوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)