تبلیغات :
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 59 اولاول ... 848545556575859 آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 589

نام تاپيک: اینترنت شهر کاشان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام به دوستان

من طرح عید تا عید مخابرات رو دارم که 20 گیگ هم ترافیک اولیه داره.میخواستم ببینم این شبانه 2 تا 7 که گفتن 90 درصد تخفیف داره چه طوری اعمال میشه توی این طرح؟! یعنی مثلا بعد از اتمام 20 گیگ اعمال میکنن؟ یا اینکه همین الان هم که ترافیک 20 گیگ هنوز موجود هست اعمال میشه؟ چه طوری اعمال میشه؟

ممنون

داره خودمونی میشه farzin07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

سلام
    آقا من امروز از یکی شنیدم که بایت هم رفته تو کار محدود کردن اگه اینطوره بگید من واسه دوستام سمت این آی اس پی نرم
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam178's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ایران ،کاشان

پيش فرض

سلام
    آقا من امروز از یکی شنیدم که بایت هم رفته تو کار محدود کردن اگه اینطوره بگید من واسه دوستام سمت این آی اس پی نرم
    ممنون
    سلام همشهری
    اگر در تاپیک خود بایت بپرسی زود تر به جواب میرسی!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

سلام همشهری
    اگر در تاپیک خود بایت بپرسی زود تر به جواب میرسی!
    سلام
    میشه لینک تاپیکش رو لطف کنید، من چیزی پیدا نکردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    ممنون
    دوست عزیز هیچگونه سیاست محدودکننده تحت عنوان مصرف منصفانه یا طرح های مشابه سایر سرویس دهندگان، در بایت اجرا نمی شود و اجرا نخواهد شد.
    از اساس اجرای طرح هایی که جزو قوانین موجود در کشور نباشد، خلاف قانون بوده و با روح مشتری مداری در تضاد است.
    با آرزوی موفقیت

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

دوست عزیز هیچگونه سیاست محدودکننده تحت عنوان مصرف منصفانه یا طرح های مشابه سایر سرویس دهندگان، در بایت اجرا نمی شود و اجرا نخواهد شد.
    از اساس اجرای طرح هایی که جزو قوانین موجود در کشور نباشد، خلاف قانون بوده و با روح مشتری مداری در تضاد است.
    با آرزوی موفقیت
    آقای حیدریان ممنون از پاسخگویی تون
    راستش دیشب دوست من گفت من دانلود شب زیاد ندارم و فقط چند شب پیش برای خواهرزاده ام چند تا کارتون دانلود کردم (در حد 500 مگابایت) و چند شبی است سرعت شبانه ام روی 5 کیلوبایت است و محدود شده ام، حالا علتش چیه تا به ایشون بگم تا حلش کنه و خودمم مطمئن بشم و واسه ثبت نام اقدام کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقای حیدریان ممنون از پاسخگویی تون
    راستش دیشب دوست من گفت من دانلود شب زیاد ندارم و فقط چند شب پیش برای خواهرزاده ام چند تا کارتون دانلود کردم (در حد 500 مگابایت) و چند شبی است سرعت شبانه ام روی 5 کیلوبایت است و محدود شده ام، حالا علتش چیه تا به ایشون بگم تا حلش کنه و خودمم مطمئن بشم و واسه ثبت نام اقدام کنم
    حتما با بخش فنی تماس داشته باشند تا موردشان دقیق بررسی شود

8. این کاربر از mheidarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه prodoctornuke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سایت شرکت بایت چیه که بتونم تعرفه های اینترنت رو ببینم ؟
    های وب اینجا نیست تو کاشان؟

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

سلام دوستان متأسفانه یاهو در بخش آب و هوا اسم کاشان رو به درستی نمایش نمی ده. و به جای Kashan نشون می ده: Kachan
    من توی بخش اشتباهات نگارشی این مسأله رو به یاهو گوشزد کرده ام و خودم هم بهش سه رأی داده ام. با 50 تا شدن رآی ها (votes) یاهو مشکل رو بررسی می کنه. ممنون می شم توی اصلاح نام شهرمون توی اپلیکیشن آب و هوای یاهو به من کمک کنید. برای این کار:
    1- توی یاهو لاگین کنید
    2- به این لینک برید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    3- در سمت چپ روی vote‌کلیک کنید
    4- و 3votes را انتخاب کتید.

خیلی ممنون

11. 2 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام. جدا از اینکه چند وقتی هست بیشتر از 6 ماهه که وضعیت پینگ و روتینگ به سرورهای خارجی
    دچار مشکل شده , حدود یکی دوماه هست که شرکت بایت مخصوصا چند هفته اخیر به طرز افتضاحی دچار تایم اوت و
    پینگ بالا شده... طبق عکسهای مسیر نسبتا خوبی هست و مسیر آلمان هست ولی بنده نمیدونم چرا اینقدر بد و دارای تایم اوت هست و پینگ بی خود هست. متاسفانه هم بنده و هم دوست بنده که بایت داریم دچار قطعی ای لحظه ای در بازی lol میشیم (جدا از اینکه پینگ هم بالاست.) بنابر این به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه در حال حاضر برای بازی آنلاین سرویسهای بایت رو انتخاب کنید. شکر خدا جایگزینش رو پیدا کردم و میتونم بگم مثل باقلوا دارم در سرورهای اروپایی بدون کوچکترین لگ و dely بازی میکنم. نتیجه تستش در زیر ملاحضه کنید.
    والا ما هم خوشحال میشیم پینگ و تایم اوتهای بایت در بازی حل بشه و واقعا اعتراف میکنم حدود 1 سال پیش بایت تو پینگ و سرویس بازی عالی بود و رغیب نداشت ولی متاسفانه چند ماه خیر و بلاخص چند هفته اخیر کلا بازی آنلاین با این شرکت تعطیله, امیدوارم مسئولینش این پیغام رو ببینند و یه فکری به این این وضعیت کنند (در ضمن حساب مارو با اونایی که تو روز با سرعت 900 دانلود میکنند و در شب با 100 کیلوبایت دانلود تو آسمونها سیر میکنند جدا کنید برای ما پینگ و لگ نداشتن مهمتره همینطور که با سرعت نامحدودش دانلود 16 کیلوبایت ماهی 30ت سر میکردم ولی الان دلیلی برای تمدید سرویس نمیبینم.)
    وضعیت پینگ و مسیر و تایم اوت با بایت:

--------------
    و این هم جایگزینش که واقعا خوشحالم چنین سرویسی در کاشون پیدا کردم:

به تعداد ردیفها و تعداد ستاره ها و اعداد توجه کنید. طبیعتا هر چی کمتر باشه بازی روانتره. کاملا واضحه. قضاوت با گیمرها.
    اینطور که پیداست روز به روز داره به کاربرای این شرکت اضافه میشه و اگر وضعیت و پهنای باند و ... ش به همین منوال باشه قطعا این شرکت برای مشتریان گیمرش به مشکل بر میخوره (چیزی که الان داریم میبنیم.)
    Last edited by fastfind; 02-12-2014 at 20:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •