تبلیغات :
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 59 اولاول ... 545515253545556575859 آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 589

نام تاپيک: اینترنت شهر کاشان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سرویس برنزی بایت (128) - ساعات رایگان شبانه.

سرعت دانلود بین 25 تا 30 کیلوبایت. فقط پینگش و ثبات خوبه از نظر دیگه ایی چیزی نداره.(تک کانکش و لود)

/
    دوستان کسی از وضعیت پارس آنلاین در کاشان خبری نداره؟
    کلاً جمع شد شرکتش؟ به فرض کسی خواست پارس آنلاین بگیره دیگه سروس نمیدهند؟
    /
    و اگر کسی هست که مخابرات طرح 5 مگ رو فعال کرده لطفا سرعت و کیفیتش رو بگه.

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اینم اون خطه که شاتل روشه;

128نامحدود شاتل. مصرفم هم زیاد بود ولی هنوز سرعت بالاست.پن جا ه گیگ سرور ایرانی و خارجی ولی ناموسا آخ نگفت.
    فقط متاسفانه برای مشکل خط مجبور شدم سرویس گیم رو غیر فعال کنم.
    نوسان پینگ بایت از شاتل بهتره و در کل پینگ و ثباتش ولی سرعت دانلود و وبگردی شاتل بهتره. (هرکدوم یه کم و کسری دارند.)
    فقط یه زحمتی برای دوستانی که شاتل دارند اگر کسی میاد اینجا و شاتل داره یه پینگ با سرور ایرانی با تعداد دفعه ی بالای 30 بگیره
    مثلا cmd وارد کنید:
    ping tct.ir -n 50
    ببنید تایم اوت میده بینش یا نه؟
    من خودم حدودا هر 30 تا پینگ یه تایم اوت میده میخوام ببینم شاتل منطقه ما اینطوره یا نه کل کاشون اینطوره؟

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اینم اون خطه که شاتل روشه;

128نامحدود شاتل. مصرفم هم زیاد بود ولی هنوز سرعت بالاست.پن جا ه گیگ سرور ایرانی و خارجی ولی ناموسا آخ نگفت.
    فقط متاسفانه برای مشکل خط مجبور شدم سرویس گیم رو غیر فعال کنم.
    نوسان پینگ بایت از شاتل بهتره و در کل پینگ و ثباتش ولی سرعت دانلود و وبگردی شاتل بهتره. (هرکدوم یه کم و کسری دارند.)
    فقط یه زحمتی برای دوستانی که شاتل دارند اگر کسی میاد اینجا و شاتل داره یه پینگ با سرور ایرانی با تعداد دفعه ی بالای 30 بگیره
    مثلا cmd وارد کنید:
    ping tct.ir -n 50
    ببنید تایم اوت میده بینش یا نه؟
    من خودم حدودا هر 30 تا پینگ یه تایم اوت میده میخوام ببینم شاتل منطقه ما اینطوره یا نه کل کاشون اینطوره؟
    به نظر من کیفیت بایت خیلی بهتر از شاتل هست ولی به قول شما شاتل ترافیک بیشتری در اختیارتون میزاره
    من در حال حاضر با بحث UDP مشکل دارم...کسی هست بایت داشته باشه و dota 2 بازی کنه؟
    کسی از وضعیت آقای حیدری خبری داره؟کم پیدا شده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

از وقتی جای تایپکها رو تغییر دادند بازدید و اینا خیلی کمتر شده.
    درسته, خدایی مثلا با اکانتهای بازی مثل xfire یا gameranger بایت خیلی بهتر جواب میده. برای بازی حتما بایت بهتره.
    بحث udp چی هست؟ حدود یه ماهی میشه اصلا نمیشه درست آنلاین بازی کرد مخصوصا با سرورهای خارجی. وسط بازی میپره بیرون
    یا گاهی بعد از چند دقیق دیسکانکت میشه. خدایی یه جوری شده نت , یه جوری dely داره به کل. همه جا هم همینه مثل اینکه.
    ببین مثلا پینگ شاید با سرور 120 باشه ولی لگ و dely داره. قبلا یادمه حتی با پینگ 200 با همین بایت فیفا بازی میکردم خارجی ولی اصلا
    بگ نبود, شاید یه کم dely داشت ولی خوب بود. الان کامل لگ داره.
    به این udp مربوط میشه؟ درستش نمیکنن؟
    راستی یه سوال وایرلس که آنتن و اینا میخواد هم بگیرم همین مشکل لگ و اینا رو داره یا نه؟

5. این کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان عزیز در حال حاضر سرور گیم بازی WOW در دیتاسنتر بایت مراحل تست و توسعه را طی می کند. به محض پایداری سرور و امکان ارائه عمومی، کلیه عزیزان با هر سرویسی که از دیگر سرویس دهندگان دارند می توانند از خدمات آن بهره مند شوند.

7. 2 کاربر از mheidarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان عزیز در حال حاضر سرور گیم بازی WOW در دیتاسنتر بایت مراحل تست و توسعه را طی می کند. به محض پایداری سرور و امکان ارائه عمومی، کلیه عزیزان با هر سرویسی که از دیگر سرویس دهندگان دارند می توانند از خدمات آن بهره مند شوند.
    با عرض سلام و تشکر بابت این خبر خوب،
    بنده به عنوان یکی از طرفداران ISP بایت و با توجه به اینکه چند وقتی wow در blizzard بازی می کردم و شناخت نسبی از server های ایرانی دارم.به شما توصیه می کنم که اگر سرور شما همان Coreارائه و گسترش داده شده توسط آقای محسن نسیم سبحان که صاحب سرور گیم پیشگامان یزد هست،اصلا رویش سرمایه گذاری نکنید،چون ایشان نه از شناخت کافی نسبت به بازی wow برخوردار هستند و نه رفتار و گفتار و عمل درستی دارند(بنده حدود 1 سال در فروم این سرور فعالیت کرده ام و از اخلاقیات ایشان کاملا مطلع هستم)

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

از وقتی جای تایپکها رو تغییر دادند بازدید و اینا خیلی کمتر شده.
    درسته, خدایی مثلا با اکانتهای بازی مثل xfire یا gameranger بایت خیلی بهتر جواب میده. برای بازی حتما بایت بهتره.
    بحث udp چی هست؟ حدود یه ماهی میشه اصلا نمیشه درست آنلاین بازی کرد مخصوصا با سرورهای خارجی. وسط بازی میپره بیرون
    یا گاهی بعد از چند دقیق دیسکانکت میشه. خدایی یه جوری شده نت , یه جوری dely داره به کل. همه جا هم همینه مثل اینکه.
    ببین مثلا پینگ شاید با سرور 120 باشه ولی لگ و dely داره. قبلا یادمه حتی با پینگ 200 با همین بایت فیفا بازی میکردم خارجی ولی اصلا
    بگ نبود, شاید یه کم dely داشت ولی خوب بود. الان کامل لگ داره.
    به این udp مربوط میشه؟ درستش نمیکنن؟
    راستی یه سوال وایرلس که آنتن و اینا میخواد هم بگیرم همین مشکل لگ و اینا رو داره یا نه؟
    مشکلاتی که پیش اومده فراگیر هست و با استفاده وایرلس و آنتن و... هم حل نمیشه...در تمام ISP ها این مشکل هست و تقصیر هیچ کدام از ISP ها نیست(حتی شرکت پیشگامان که به عنوان بزرگترین وارد کننده پهنای باند ایران شناخته میشه)
    تمام این مشکل زیر سر شرکت زیرساخت هست...در مورد UDP بنده توضیح مختصری میدم و با توجه به اینکه 2-3 سال از زمان مطالعه مباحث شبکه بنده گذشته کم و کاست ها و مشکلات متن را به بزرگی خودتون ببخشید...
    برای انتقال اطلاعات در شبکه های کامپیوتری از روش های مختلفی استفاده میشه که به اونها پروتکل(یا قانون)گفته میشه...اطلاعاتی که ارسال میشه به بسته(packet) ها تقسیم شده و اونها ارسال میشن...فرض کنید یه کیک بزرگ را تکه تکه کنید و هر تکه را در یک بسته قرار بدید و بسته ها را ارسال کنید به مقصد و مقصد تکه ها را به هم بچسبونه و کیک در مقصد به شکل اول دربیاد
    بعضی از این پروتکل ها،مقصد، به محض دریافت هر کدام از بسته پیغامی مبنی بر کامل و درست دریافت کردن بسته(که اصطلاحا ack نامیده میشه)به مبدا ارسال میکنه که به مبدا می فهمونه بسته را دریافت کردم و بسته بعدی را ارسال کن
    UDP ها یکی از پروتکل ها هست ولی در UDP پیامی مبنی را دریافت درست بسته ارسال نمیشه(یعنی ack نداریم)...حسن این روش این هست که سرعت ارسال بسته ها بسیار زیاده هست و به همین دلیل برای برنامه هایی که زمان دریافت بسته ها با اهمیت هست استفاده میشه(مثل وایبر،وی چت،یاهومسنجر و تمام بازی های آنلاین،فیل_تر شکن ها و برنامه های نمایش فیلم و موسیقی آنلاین و ...)
    به احتمال بسیار،به دلیل اینکه جکومت روی استفاده از برنامه هایی نظیر وایبر وی چت و هیت-لر شکن ها... حساس شده(-که بعضی ها میگن به خاطر محتوای مجرمانه ای هست که در اون انتقال داده میشه و بعضی کم شدن درآمد مخابرات را دلیلش میدونند-)و دستور فیلترینگ این برنامه ها صادر شده..اما از اونجایی که اگر هر کدام از این برنامه ها را که ببندند جاش برنامه دیگری جایگزین میشه،تصمیم به رفع مشکل از پایه کردند و زدن کل پروتکل را با اختلال مواجه کردند(چگونگیش را من نمی دونم)...در حال حاضر بعد از چند ثانیه ارتباط با سرور روی این پروتکل،دی سی رخ میده و همین دی سی باعث میشه بازی های آنلاین با مشکل اساسی رو به رو بشند...
    به همین دلیل تمام برنامه هایی که در بالا ذکر کردم با مشکل مواجه شدند
    بابت توضیحات جسته گریخته ام و نگرش ضعیفم عذرخواهی می کنم...کلا در زمینه ارائه اطلاعات خیلی ضعیف هستم

10. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

محتوای مخفی: .... 
    مشکلاتی که پیش اومده فراگیر هست و با استفاده وایرلس و آنتن و... هم حل نمیشه...در تمام ISP ها این مشکل هست و تقصیر هیچ کدام از ISP ها نیست(حتی شرکت پیشگامان که به عنوان بزرگترین وارد کننده پهنای باند ایران شناخته میشه)
    تمام این مشکل زیر سر شرکت زیرساخت هست...در مورد UDP بنده توضیح مختصری میدم و با توجه به اینکه 2-3 سال از زمان مطالعه مباحث شبکه بنده گذشته کم و کاست ها و مشکلات متن را به بزرگی خودتون ببخشید...
    برای انتقال اطلاعات در شبکه های کامپیوتری از روش های مختلفی استفاده میشه که به اونها پروتکل(یا قانون)گفته میشه...اطلاعاتی که ارسال میشه به بسته(packet) ها تقسیم شده و اونها ارسال میشن...فرض کنید یه کیک بزرگ را تکه تکه کنید و هر تکه را در یک بسته قرار بدید و بسته ها را ارسال کنید به مقصد و مقصد تکه ها را به هم بچسبونه و کیک در مقصد به شکل اول دربیاد
    بعضی از این پروتکل ها،مقصد، به محض دریافت هر کدام از بسته پیغامی مبنی بر کامل و درست دریافت کردن بسته(که اصطلاحا ack نامیده میشه)به مبدا ارسال میکنه که به مبدا می فهمونه بسته را دریافت کردم و بسته بعدی را ارسال کن
    UDP ها یکی از پروتکل ها هست ولی در UDP پیامی مبنی را دریافت درست بسته ارسال نمیشه(یعنی ack نداریم)...حسن این روش این هست که سرعت ارسال بسته ها بسیار زیاده هست و به همین دلیل برای برنامه هایی که زمان دریافت بسته ها با اهمیت هست استفاده میشه(مثل وایبر،وی چت،یاهومسنجر و تمام بازی های آنلاین،فیل_تر شکن ها و برنامه های نمایش فیلم و موسیقی آنلاین و ...)
    به احتمال بسیار،به دلیل اینکه جکومت روی استفاده از برنامه هایی نظیر وایبر وی چت و هیت-لر شکن ها... حساس شده(-که بعضی ها میگن به خاطر محتوای مجرمانه ای هست که در اون انتقال داده میشه و بعضی کم شدن درآمد مخابرات را دلیلش میدونند-)و دستور فیلترینگ این برنامه ها صادر شده..اما از اونجایی که اگر هر کدام از این برنامه ها را که ببندند جاش برنامه دیگری جایگزین میشه،تصمیم به رفع مشکل از پایه کردند و زدن کل پروتکل را با اختلال مواجه کردند(چگونگیش را من نمی دونم)...در حال حاضر بعد از چند ثانیه ارتباط با سرور روی این پروتکل،دی سی رخ میده و همین دی سی باعث میشه بازی های آنلاین با مشکل اساسی رو به رو بشند...
    به همین دلیل تمام برنامه هایی که در بالا ذکر کردم با مشکل مواجه شدند
    بابت توضیحات جسته گریخته ام و نگرش ضعیفم عذرخواهی می کنم...کلا در زمینه ارائه اطلاعات خیلی ضعیف هستم

برای وقتی که گذاشتید و توضیح کامل ممنون عزیز. شما که اطلاعات خوبی دارین بنده زیاد تخصصی نیستم در این موارد. دی
    انشاال... مشکلات حل بشه. همینطور که گفتم قبل از این مشکلات با سرویس بایت به راحتی با سرورهای خارجی
    و افرادی که خودشون هاست میشدند و خارجی بودند بدون ذره ایی مشکل بازی میکردم , الان نمیشه متاسفانه.
    مشکل هم واقعا وسیع هستش و طبق صحبت شما در تمام isp ها با اختلال مواجه هستند. در فروم همسایه ba.zi..cen...
    تاپیکهای زیادی کاربرا و گیمرها کاملا با مشکل روبه رو هستند.
    Last edited by fastfind; 06-05-2014 at 21:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان . من یک آنتن وایرلس نانو استیشن 2 دارم . کسی خریدار هست ؟ 160 میدم

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

--------------------
    Last edited by fastfind; 04-11-2014 at 15:07. دليل: ;)

14. این کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •