مشکلاتی که پیش اومده فراگیر هست و با استفاده وایرلس و آنتن و... هم حل نمیشه...در تمام ISP ها این مشکل هست و تقصیر هیچ کدام از ISP ها نیست(حتی شرکت پیشگامان که به عنوان بزرگترین وارد کننده پهنای باند ایران شناخته میشه)
تمام این مشکل زیر سر شرکت زیرساخت هست...در مورد UDP بنده توضیح مختصری میدم و با توجه به اینکه 2-3 سال از زمان مطالعه مباحث شبکه بنده گذشته کم و کاست ها و مشکلات متن را به بزرگی خودتون ببخشید...
برای انتقال اطلاعات در شبکه های کامپیوتری از روش های مختلفی استفاده میشه که به اونها پروتکل(یا قانون)گفته میشه...اطلاعاتی که ارسال میشه به بسته(packet) ها تقسیم شده و اونها ارسال میشن...فرض کنید یه کیک بزرگ را تکه تکه کنید و هر تکه را در یک بسته قرار بدید و بسته ها را ارسال کنید به مقصد و مقصد تکه ها را به هم بچسبونه و کیک در مقصد به شکل اول دربیاد
بعضی از این پروتکل ها،مقصد، به محض دریافت هر کدام از بسته پیغامی مبنی بر کامل و درست دریافت کردن بسته(که اصطلاحا ack نامیده میشه)به مبدا ارسال میکنه که به مبدا می فهمونه بسته را دریافت کردم و بسته بعدی را ارسال کن
UDP ها یکی از پروتکل ها هست ولی در UDP پیامی مبنی را دریافت درست بسته ارسال نمیشه(یعنی ack نداریم)...حسن این روش این هست که سرعت ارسال بسته ها بسیار زیاده هست و به همین دلیل برای برنامه هایی که زمان دریافت بسته ها با اهمیت هست استفاده میشه(مثل وایبر،وی چت،یاهومسنجر و تمام بازی های آنلاین،فیل_تر شکن ها و برنامه های نمایش فیلم و موسیقی آنلاین و ...)
به احتمال بسیار،به دلیل اینکه جکومت روی استفاده از برنامه هایی نظیر وایبر وی چت و هیت-لر شکن ها... حساس شده(-که بعضی ها میگن به خاطر محتوای مجرمانه ای هست که در اون انتقال داده میشه و بعضی کم شدن درآمد مخابرات را دلیلش میدونند-)و دستور فیلترینگ این برنامه ها صادر شده..اما از اونجایی که اگر هر کدام از این برنامه ها را که ببندند جاش برنامه دیگری جایگزین میشه،تصمیم به رفع مشکل از پایه کردند

و زدن کل پروتکل را با اختلال مواجه کردند(چگونگیش را من نمی دونم)...در حال حاضر بعد از چند ثانیه ارتباط با سرور روی این پروتکل،دی سی رخ میده و همین دی سی باعث میشه بازی های آنلاین با مشکل اساسی رو به رو بشند...
به همین دلیل تمام برنامه هایی که در بالا ذکر کردم با مشکل مواجه شدند
بابت توضیحات جسته گریخته ام و نگرش ضعیفم عذرخواهی می کنم...کلا در زمینه ارائه اطلاعات خیلی ضعیف هستم