لطفا منطقه مخابراتی (پیش شمارتون رو بگید) و پینگتون رو هم ذکر کنین!نوشته شده توسط ABIHA1990 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا منطقه مخابراتی (پیش شمارتون رو بگید) و پینگتون رو هم ذکر کنین!نوشته شده توسط ABIHA1990 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل بلوک میکنه من قبلا داشتم ولی بخاطر اینکه دل زیاد داشتم شب یوزر من شبا محدود کرد رو 1kbانداخت
بایت هم که فقط سرعت روزش خوبه که اینم سیاست هستش
مبین نت هم که تو کاشان پیشرفتتون جواب نمیده
کلا کاشان و چه به ارتباطات
هی هم از مخابرات حالتون و میگیرن
البته باید اشاره کنم که شاتل و بایت شب ها سرعت رو محدود نمی کنند بلکه دلیل کمی سرعت در شب برداشته شدن محدودیت حجمیه
شما تصور کن بخوای با سرعت 450 روزانه بایت دانلود کنی خوب چند ساعت نمی کشه که کل اعتبارت تموم می شه
برای همین دانلود نمی کنی
ولی یکیش خود من شب هایی که کاشونم نرسیده فیلم هام رو می گذارم تو دانلود!! معلومه با هجوم کاربران سرعت محدود می شه!!
دلیل اینی هم که سرعت توی شب ها کمتر از حد نامیش هست اینه که آی اس پی ها سرویسشون رو به بیش از ظرفیت می فروشند!!
تازه شما حساب کن کلی از مشتری ها سرویس رو برای مغازه هاشون گرفته اند وبعضی ها شون هم از سرویس شبانه استفاده نمی کنند!!
شاتل وبایت کاشان دو تانمایندگی هستن از دو شرکت بزرگ شاتل و پیشگامان ..سیاست کاریشون هم تقریبا یکیهنوشته شده توسط سروش ذ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اگه به تاپیک اصلی شاتل وپیشگامان هم مراجعه کنید خیلیا ناراضی هستن
مبین نتم اکثر جاها مودم معمولی بعضی جاهام مودم گرونترشون جواب میده
فقط اگه روستاها خونه گرفتید ممکنه جواب نده
Last edited by Bahman.; 11-01-2012 at 13:32.
نوشته شده توسط Bahman. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس کاشان روستاس
مودم من wifa گرونترین مدم مبین نت
اونم مرکز قندی
من پیش شمارم 530 هست .هیچ شرکتی نمی تونه به ما اینترنت بده بده به جز مخابرات
قبلا که بایت پشتیبانی می کرد واقعا عالی بود و الان کسی جوابمونو نمیده
این 2030 چیه؟
واقعا مسخره بازی من خونه دوستم بودم 530 امیرکبیر بیچاره چند روزه گرفته هنوز نتونسته یکبار پشتیبانی بشه از طرف مخابرات فقط می گن مجبورید از ما بگیرید واخه اینم شد حرف.....از قدیم گفتن هیچ ارزونی بی دلیل نیست
دوست عزیز این جا تاپیک بحث در مورد سرویس ای دی اس ال هست!نوشته شده توسط سروش ذ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا به تاپیک مربوط به مبین نت مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به كاشوني هاي عزيز... / ميخواستم ببينم كسي ميدونه وضعيت مبين نت كاشان چطوري ؟ /
من تا حالا از اينترنت مخابرات استفاده ميكنم .. اصلا راضي نيستم و سرويس شبانه هم نداره ...
ميخواستم بدونم سرعت دانلود شبانه سرويس مبين نت چطوري ..../ سرعت دانلود بالا هست يا نه ؟
ممنون
من بین نت تو تهران گرفتم سرعتش توپه 1مگ 1 ماهه 10گیگ ترافیک از 1 تا 8 رایگان هست جمعه تمام ساعت رایگانه سرعت دل توپه اما تو کاشان اصلا جواب نمیده آنتن نمیده تمام جا های کاشان هم دیدم 3 تا آنتن پر میکنه بعدنوشته شده توسط adslali [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)