آره یه مقدار بو داره ولی بدم نیست صبح و شب می زنم به سرم![]()
![]()
آره یه مقدار بو داره ولی بدم نیست صبح و شب می زنم به سرم![]()
![]()
سلام چرا تبدیل نخواهد شد احیانا؟!
شما ادامه بده مصرفتو و همچنین از مکملهای مناسب مثل همین اکوفن یا سیستین b6 استفاده کن این موهای کرکی هم تبدیل به موی کامل خواهد شد ایشالا...
برای دیدن تاثیر مناسب دارو شما حداقل باید یکسال ادامه بدین درمان رو... موفق باشید...
Last edited by Farhad m; 21-01-2013 at 22:43.
چون موهایی که ظاهر شدن موهایی کرکی در اثر عصاره ی رزماری هستن زود به مرحله ی تلوژن میرسن و دوباره درمیان و از چنتای اونا ممکنه فقط یکیش به رشد کمل برسه .درصورتی که عصاره رو قطع کردید باز میریزن و اگه ادامه بدید در همون وضعیت مدتی چرخه رو ادامه میدن
اما تبدیل به موی کامل نمیشن
در ضمن توجه داشته باشید که هر گز به ریشه ی قسمتهایی که موهای کامل حضور ، لوسیون نزنید. چون چره رو رو اونها هم پیاده خواهند کرد و شاهد ریزششون و رشد دوباره اما با کیفیت متفاوت خواهید بود
فقط به قسمت های ریخته شده بزنید
فرمایشتون در مورد ریزش مجدد در اثر عدم استفاده از محلول کاملا صحیحه،ولی با ادامه دادن استفاده این محصول یا ماینوکسیدل تا چرخه رشد مو کامل میشه و تا زمانی که از اون استفاده کنید موها به رشد خودشون ادامه میدن...
خب شما مجددا تجربه کنید.البته امیدوارم خسته تون نکنه
قضیه ریزش ارثیه
متوجه هستم این روند در دراز مدت خسته کنندست ولی در استفاده از دارو برای نگهداری ریزش ارثی چاره ای جز استفاده مداوم از دارو نیست،بجز کاشت البته و پی ار پی که البته اونم باید تکرار بشه هر دو سال یک بار...
بچه ها من ریزش ارثی دارم و الان تنها چیزی که مصرف می کنم فیناستراید هست . میشه یه نسخه برام بپیچین که غیر از فیناستراید چکارا کنم ؟ لطفا نگین برو دکتر![]()
دوستان عزیز تجویز دارو ممنوع هست مشورت بحث درباره دارو ایرادی نداره ولی تجویز نسخه و دارو ممنوع هست![]()
ماینوکسیدیل! و سرم های ریزش موی ارثی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)