سلام
برای مصرف قرص فینانستراید حتما باید آزمایش خون داد؟
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
سلام
بله اثر داره خصوصا اگه نوع مو چرب باشه اگه موتون ریزش هم داره شامپو گزنه irox اگه میخواین ضد ریزش مو باشه و مو خوش حالت بشه مثله اینکه واکس مو زدید alpecin استفاده کنید برا موی چرب و خشک هر نوعی که موتون هست بگیرید فقط alpecin یکم گرونه حدودا 35 تومن هست
حتما باید ازمایش دادسلام
Last edited by AliROCK; 22-05-2014 at 13:00.
راستش من تا سه ماه آینده نمیتونم آزمایش بدم. تا اون موقع هم حجم بیشتری از موها میریزه. بنظرتون چه کار باید کنم؟
موهام که ریزش داره! و البته خیلی کف سرم میخاره![]()
موهای برادرم هم همینطوره ، البته شدت ریزش موهاش بیشتره و چرب تر و نازک تر از من . من و اون شامپو هامون یکیه.
فرمودین برای موی چرب و ریزش مو Irox ; و Alpecin برای چی ؟!
میشه تلفظ فارسیش رو هم بنویسید.
اون خارش مربوط به شروع ریزش مو میشه خون به پیاز مو کم میرسه باعث خارش سطحی میشه
شامپو گزنه ایروکس خوبه مخصوص موهای چرب
لوسیون ضد ریزش موی ایروکس هم جلوی خارش رو میگیره هم ریزش مو, بعد از 6 ماه هر جای سر مو ریخته باشه موها دوباره شروع به رشد میکنه 6 ساعت باید رو سر باشه اگه طی روز نمیتونید استفاده کنید 4 ساعت قبل از خواب استفاده کنید صبح بشورید خیلی عالی هست موهای خودم چربه+ ریزش داره+ خارشم داشت الان همش برطرف شده
اون که میگید برادرتون هم موهاش میریزه پس معلومه ارثی هست یه ازمایش غدد بدید بعد با خیال راحت مصرف فیناستراید رو شروع کنید هر دوتون
شما میتونید از شامپو ها و لوسیونها و سرم مو استفاده کنید تا حدی جلوی ریزش گرفته بشه بعد 3 ماه که گفتید یه ازمایش و تمام.راستش من تا سه ماه آینده نمیتونم آزمایش بدم. تا اون موقع هم حجم بیشتری از موها میریزه. بنظرتون چه کار باید کنم؟
سشوار و ژل و از این جور چیزا هم استفاده نکنید.
ممنون بابت توضیحاتشما میتونید از شامپو ها و لوسیونها و سرم مو استفاده کنید تا حدی جلوی ریزش گرفته بشه بعد 3 ماه که گفتید یه ازمایش و تمام.
سشوار و ژل و از این جور چیزا هم استفاده نکنید.
والا من از ماینوکسیدیل و قرص های تقویتی استفاده کردم اما همچنان ریزش مو ادامه پیدا داره...
در حال حاضر هم دسترسی به دکتر برای معاینه مجدد و همچنین آزمایش خون ندارم. حجم مو در قسمت پشت نسبت به قبل خیلی کم شده که اگر بیش از این ریزش داشته باشه کاملا او قسمت خالی میشه...
حدود دو هفته میشه که روزی یک عدد قرص فینانستراید خوردم اما اصلا در جریان نبودم که بایستی آزمایش خون داد چون جایی هم ندیده بودم و از کسی نشنیده بودم...
حدود 9 ماه پیش پی ار پی انجام دادم که برای این منظور مقداری خون ازم گرفته شد. حالا نمیدونم آیا آزمایشی هم انجام داده اند که من پیگیر نتیجه بشوم یا کلا برای مصرف این قرص باید مجدد آزمایش بدهم...
به جز قرص فینانستراید محلول، سرم و شامپویی که تا حدی نتیجه بخش باشه و در بازار ایران موجود لطفا معرفی کنید .
سپاس
اگه خود سر مصرف بشه و به بدن نسازه باعث لاغری شدید میشه که رو غدد اثر میزارهاما اصلا در جریان نبودم که بایستی آزمایش خون داد چون جایی هم ندیده بودم و از کسی نشنیده بودم.
شما اگه 2 هفته خوردی مشکلی نداشتی ادامه بده
سراغ هر دارو , لوسیون,... برید حداقل به 2 تا 3 ماه نیاز داره تا ریزش کاملا متوقف بشه خارجی ایرانی فرقی نداره
کاشت مو اخرین راه هستبه جز قرص فینانستراید محلول، سرم و شامپویی که تا حدی نتیجه بخش باشه و در بازار ایران موجود لطفا معرفی کنید .
یه درمان دیگه وجود داره تو ایران هم انجام میشه مقداری خون از شما میگیرن یه محلولی از خوده خون شما درست میکنن بدون چیزه اضافی بعد به قسمتی که مو ریخته تزریق میشه .
ولی بازم میگم کاشت مو ,عمل و.... از هر کسی بپرسین بلاخره یه عوارضی داره بهترین همون قرص و لوسیون هست
Last edited by AliROCK; 22-05-2014 at 20:51.
سلام
شنیدم برای کاشت مو باید منتظر بشی ریزش کامل بشه بعد بکاری !
به ندرت کسی زیره 30 سال ریزش موهاش کامل بشه . طرف عکساشو میبینی از 22 تا 50 سالگی همینطور ریزش داشته . هر ادمی ام که مو بخواد فکر میکنم قبل از 30 سالگی لازمش بشه بعد از 30 دیگه کی وقت داره به مو فکر کنه و کلا تو این فازا نیس .. مو بین 20 تا 30 نیازه (به نظره من)
گاهی به چشمم خورده گفتن اونایی که هنوز ریزششون کامل نشده دکتر میبینه و با توجه به شواهدی که موجوده حدس میزنه خط ریزش طرف تا کجاست .. بعد تا همونجا با استفاده از لیزر موهایی که مثلا به DHT حساس هستن رو از بین میبره و دیگه نیازی نیست تا 50 سالگی صبر کنی تا ریزش کامل بشه !!!
اگه کسی همچین کاری کرده یا شنیده یا اطمینان داره فلان جا انجام میدن بگه.
دوستان ی شامپو با کیفیت ک نرم کننده نداشته باشه معرفی کنید..موهام لخته و میخوام زبر و محکم بشن
راستی کسی میدونه شامپو نیوآ استرانگ پاور نرم کننده داره یا نه؟؟؟وقتی میزنم موهام نرم و خوش حالت میشه فقط حیف ک یکم کم پشت شدن
ترکیباتشو میذارم اگه ازون مواد خطرناک ک تو پست هایی قبلی اشاره کردید چیزی داخلش هست بگید
معرفی شامپو فاقد نرم کننده ک موهارو از حالت لختی دربیاره یادتون نره
اینم ترکیبات نیوآ:
aqua
sodium laureth sulfate
cocamidopropyl
betaine
sodium chloride
polyquaternium-10
oryzanol
maris sal
clycerin
peg-40
hydrogenated castor oil
citric acid
sodium benzoate
linalool
parfum
روغن آملا هندی مارک مرحبا + روغن جوجوبا برای مو خیلی عالیه
با روغن زیتون مخلوط کنید و به مدت 2 ساعت یا شب تاصبح روی موهاتون بگذارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)