اگه اینجوری باشه فکر میکنم ضرر هم داشته باشه. حالت نرمال از cpu کار بکشه بهتر از این هست که هی اورکلاک کنه
اگه اینجوری باشه فکر میکنم ضرر هم داشته باشه. حالت نرمال از cpu کار بکشه بهتر از این هست که هی اورکلاک کنه
Cpu i7 qm2670
دمای بازی Hot Pursuitدر حالت عادی (100%)
CPU:89 -کارت گرافیک:78
دمای همین بازی در حالت CPU 77% و کارت گرافیک در حالت Maximum Battery Life بدون افت کیفیت بازی
CPU:69 -کارت گرافیک 66
20 درجه اختلاف دما فقط با کاهش کارکرد CPU به 77%
ممکنه الان برای لب تاب فرقی نکنه ولی به نظر من حتما" در بلند مدت تاثیر مثبت خودشو روی لب تاب نشون میده
این قضیه در عین سادگی به نظر خیلی پیچیده هستش
یه دلیلش همین تکنولوژی توربو بوسته یه دلیل دیگش هم اینه که شاید اون 50 درصدی که نرم افزار نشون میده 50% مجازیه نه اصلی
چون برای CPU سقف تعیین شده!
بیشتر این کار باسه لپ تاپ هایی که core i7 های سری قدیم که سه رقم دارن بدرد می خوره که زیاد از حد داغ نشن و البته اگر نرم افزاری احمق بازی در بیاری و همه پردازش رو بزاره تو یک هسته و الکی این توربو بوست رو فعال کنه (در حالی که نیاز نداره ) بدرد می خوره که دیگر الکی زیاد بار رو یک هسته cpu نیاد
سلام
من قبلا بارهاو بارها این کار رو انجام داده بودم . البته هیچوقت ماکزیمم مقدار رو روی15 درصد نمیگذاشتم. حدودا 40.
قبول دارم باعث میشه cpu کمتر کار بکنه ولی حس میکنم این کار باعث میشه فشار بیشتری روی رم و گرافیک لپتاپ بیاد. در ضمن با وجود اینکار لپ تاپ من هنوز هم زیاد داغ میکنه.
مدل لپ تاپ hp pavilion dv6 3150
بدون این تنظیمات لپ تاپ من هنگام اجرای COD MW2 دمای کارت گرافیکش به 66 میرسه، cpu رو نگاه نکردم. یعنی مناسبه و نگران نباشم؟ من قبلا یه مادربورد لپ تاپ سوزوندم ها (البته خدایی باهاش زیاد بازی نکردم نمیدونم چی شد سوخت)
تایید میشه
Nehalem داغ بود ، Sandy Bridge خنک و Ivy Bridge ظاهرا دوباره داغ (Tick Tock)
کاری که من چند ساله با i7 720 (یک پردازندهی داغ) میکنم مشابه همینه که ایشون در ابتدای تاپیک گفتند اما خیلی بهتره پروفایل High Performance دستکاری نشه تا در صورت نیاز از تمام کارایی پردازنده و قابلیت TurboBoost استفاده بشه در حالیکه بنظر من Balance و Power Saver بسته به نوع استفاده حتما نیاز به ویرایش کامل بوسیلهی کاربر دارند و مقادیر پیشفرض ویندوز کارایی لازم رو نداره
بعد از اینکار و با کمک گرفتن از گجت Power Scheme براحتی میشه یکی از سه پروفایل موجود در ویندوز هفت رو بسته به فعالیت جاری بسرعت انتخاب کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان من مراحلی رو که در پست اول گفته شده بود رو انجام دادم
ولی زمانی که روی 15 درصد گذاشتم بازی 5 برابر دیر تر از حالت معمولی لود شد
و حتی زمان بازی هم اینقد گیر میزنه که انگار دارم عکس نگاه میکنم!!
لپ تاپ msi fx420
cpu:core i5-2430M
vga: AMD Radeon HD6470M/1GB GDDR3
راستی بازی hot pursuit منظورمه!که دوستان نوشتن با 15 درصد بدون مشکل اجرا میشه!
البته قبل از این هم بازی گیر میزد
خواهش میکنم کمک کنید
ممنون
سلام
خب معلومه که گیر میکنه!
همین بازی رو من گذاشتم روی 77 درصد تازه با Cpu i7
اونوقت شما توقع داری با 15 درصد روون اجرا بشه!
این روش خوبیه ولی برای سیستم های مختلف درصد رو باید بالا پائین کنید
و بعد دما و کارایی سیستم رو توی درصدهای مختلف چک کنید و بهینه ترین حالت رو اتخاب کنید
پیش نهاد من اینه که یه حالت بهینه درست کنید و یه حالت High Performance
راستی این رو هم بگم که این بازی از cpu های چند هسته ای پشتیبانی نمیکنه و باید Patch جدا نصب کنید
شاید به همین خاطره که گیر میکنه
(شناسایی فقط یک هسته در حالت معمولی):
بعد از اینکه بازی رو اجرا کردین به تسک مننجر برین و روی بازی راست کلیک کنید
و گزینه ای که در عکس مشخصه رو انتخاب کنید (اگه پیغام خطا داد باید Patch نصب کنید)
بعدش هم تمام هسته ها رو تیک بزنید و OK
اینم لینک سایت بازی برای دانلود Pahch
من Patch4 رو دانلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by majid4mi; 06-07-2012 at 16:08. دليل: راهنمایی بیشتر
دوستان این کارو اگه بکنم (مثلا درصد استفاده سی پی یو در حد 50 تا 60 درصد) در دراز مدت مشکلی پیش نمیاره برای سیستم؟
یا اگه بعد مدتی دوباره بزارم روی صد در صد چطور ؟ اونجا هم مشکلی پیش نمیاد؟
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)