داداش اسم این ماشین رو نیار من دیوانه میشم خداییش اخر ماشینه![]()
داداش اسم این ماشین رو نیار من دیوانه میشم خداییش اخر ماشینه![]()
منم دیوونه این ماشینمممکنه حتی پولشم نداشته باشم دست دومم بخرمش اما اینکه قانون اینطوریه، کلا حال آدم گرفته میشه و اصلا نمیتونه امیدوار باشه که اگه یه روزی هم پولش دستمون اومد، بتونیم بخریمش! احساس خفگی به آدم دست میده!
![]()
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از 6 ماه نیازی نیست که ماشین از مرز خارج بشه.
تا گمرک میاد و پلاک گذر موقت با تاریخ جدید دریافت میکنه.
البته الان تردد ها 6 ماهه نیستن و فقط 2 ماه تمدید میشن.
به عنوان یه جوجه بازرگان !!!که تازه کارش رو شروع کرده یه سری موارد رو بیشتر توضیح میدم...
تعرفه از 90 درصد هست تا 100 درصد...که همین موضوع باعث افزایش قیمت شدید خودرو میشه...برای مثال اگر این تعرفه نبود قیمت یک اسپورتیج 2012 حداکثر به 45 میلیون میرسید ولی با این تعرفه قیمتش دوبرابر هم بیشتر میشه...!!
مدل خودرو 2011 هم میتونه باشه ولی حتما و حتما باید صفر کیلومتر باشه... یکی از دوستان کیا موهاوی 2011 آورد و 97 تومن فروخت...
کارت بازرگانی که باید باشه... ولی اگر کارتتون برای شرکت خودتون باشه عالی میشه... یعنی شما میشی شخصیت حقوقی و به اسم شرکتتون ماشین وارد میکنی.
برای ثبت سفارش باید بروید وزارت بازرگانی و سامانه ثبت سفارشات خارجی و اخد فرمهایی به اسم " پروفورما " که در نهایت شما رو مجاز به واردات یک یا چند نوع جنس میکنه و تا یکسال هم اعتبار داره...
Last edited by mmf66; 11-05-2012 at 12:30.
سلام
خسته نباشید
من یک سری سول در خصوص واردات و بخصوص واردات خودرو داشتم. میخواستم اگر ممکنه از شما راهنمایی بگیرم
اول باید ثبت سفارش انجام بشه و بعد برویم برای خرید خودرو و وارد کردن یا ثبت سفارش برای زمانی هست که جنس وارد شده و در گمرک هست؟
برای هر جنسی (مثلا خودرو ) باید ثبت سفارش انجام بگیره یا یکبار در سال کافیه؟
با تشکر
به لینک زیر مراجعه کنید البته عضو بشید بهتره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعی از این ظوابط واردات خودروهای موردی دارید؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
من چند ماه دیگه می خوام بیام ایران و می خوام یه ماشین بیارم ایران و بفروشم. کسی اطلاعی داره؟ گمرکیش چطوریه؟ میگن خانواده ی شهید باشی می تونی یه دونه وارد کنی بدون گمرکی؟
هر کی می تونه کمک کنه بگه با هم هماهنگ شیم. پرسنتش هم محفوظه.
برای ورود موقت چی؟ چند ماه می تونم تو ایران باشم با ماشین البته.
سلام.
اول باید بگین از کدوم کشور میخواین ماشین وارد کنید چون هر کشور قوانین خاص خودش رو داره.
در مورد سایر هزینه ها برای هر خودرو متفاوت هست
دوست من واردات خودرو به صورت تکی و برای فروش به دردسرش نمیارزه و سودی نداره.
برای گذر موقت شما 3 ماه میتونی ماشین رو بیاری و بعدش باید تمدید کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)