تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2603 از 2605 اولاول ... 160321032503255325932599260026012602260326042605 آخرآخر
نمايش نتايج 26,021 به 26,030 از 26041

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام.
    اگه بیشتر از ۵ روز از زمان سرویس باقی مونده باشه ولی حجم تموم شده باشه، برای تمدید سرویس باید چیکار کنم؟
    وقتی میرم تو پنل، نمیذاره تمدید کنم، فقط امکان تغییر سرویس هست، که توی صفحه تغییر سرویس هم، سرویسی که الان دارم رو لیست نمیکنه، مجبورم یک سرویسی متفاوت از اینی که الان دارم بخرم .
    Last edited by 474747; 22-05-2025 at 00:09.

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام.
    اگه بیشتر از ۵ روز از زمان سرویس باقی مونده باشه ولی حجم تموم شده باشه، برای تمدید سرویس باید چیکار کنم؟
    وقتی میرم تو پنل، نمیذاره تمدید کنم، فقط امکان تغییر سرویس هست، که توی صفحه تغییر سرویس هم، سرویسی که الان دارم رو لیست نمیکنه، مجبورم یک سرویسی متفاوت از اینی که الان دارم بخرم .
    درود. یا حجم اضافی باید بخری یا همون سرویس ولی با دوره متفاوت تمدید کنی مثلا اگر روی پنل 16 مگ 1 ماه داری الان فقط 3 - 6 - 12 موجود خواهد بود. سرویس اصلیت فقط زمانی برای تمدید موجود میشه که 5 روز به پایان دوره مونده باشه. متاسفانه هیچ راه دیگری هم نیست.

3. این کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

درود. یا حجم اضافی باید بخری یا همون سرویس ولی با دوره متفاوت تمدید کنی مثلا اگر روی پنل 16 مگ 1 ماه داری الان فقط 3 - 6 - 12 موجود خواهد بود. سرویس اصلیت فقط زمانی برای تمدید موجود میشه که 5 روز به پایان دوره مونده باشه. متاسفانه هیچ راه دیگری هم نیست.
    ------
    ممنون
    .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام من از مخابرات مشهد سرویس ۱۶ مگ دارم.
    up stream snr روی ۲۵ هست و annex-m هم فعاله. اما سرعت آپلود رو ۱۰۲۲ بستن ، زنگ زدم پشتیبانی گفتم میخوام ۲ مگ ببندید ، گفت بالاترین سرعت همینه همچین پروفایلی نداریم که بتونیم براتون تنظیم کنیم. کسی تا حالا رو مخابرات سرعت آپلود بالاتر از یک مگ گرفته ؟

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام من از مخابرات مشهد سرویس ۱۶ مگ دارم.
    up stream snr روی ۲۵ هست و annex-m هم فعاله. اما سرعت آپلود رو ۱۰۲۲ بستن ، زنگ زدم پشتیبانی گفتم میخوام ۲ مگ ببندید ، گفت بالاترین سرعت همینه همچین پروفایلی نداریم که بتونیم براتون تنظیم کنیم. کسی تا حالا رو مخابرات سرعت آپلود بالاتر از یک مگ گرفته ؟
    درود. قبلا انجام میدادن البته باید تماس میگیرفتید و دستی از طرف خودشون اپلود رو بالا میبردن والا همه پروفایلها دیفالت رو 1 مگ اپ هست. متاسفانه کاملا به مود و اخلاق اپراتور پشت خط هم برمیگرده و اگر حوصله نداشته باشه ردت میکنه. البته الان رو نمیدونم شاید بیشتر سختگیری میکنن. یک چند باری تماس بگیرید با اپراتورهای مختلف حرف بزنید شاید یکیشون انجام بده.

اگر خیلی دنبال اپلود هستید از 2020 بپرسید که خطتتون VDSL ساپورت میکنه ؟ اگر VDSL ساپورت کنه دانلود و اپلود خیلی بالاتری میتونید بگیرید و بیشتر مودمهای روز ADSL/VDSL هستند و نیاز به هزینه اضافی هم ندارید و بسته ها ی VDSL و ADSL قیمتشون زیاد تفاوتی ندارد.
    Last edited by luches; 05-06-2025 at 21:48.

7. این کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farid_givehchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

سلام
    دوستان بعد از شروع محدودیت های اینترنت کسی مشکل کاهش سیگنال داشته؟خط من تا ۲۸مگابیت کشش داشت ، الان به زیر ۲۰ رسیده و شدیدا مشکل قطع و وصلی دارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2022

پيش فرض

سلام
    دوستان بعد از شروع محدودیت های اینترنت کسی مشکل کاهش سیگنال داشته؟خط من تا ۲۸مگابیت کشش داشت ، الان به زیر ۲۰ رسیده و شدیدا مشکل قطع و وصلی دارم
    آره همیشه هر سال توی فصل گرما خط ها مشکل کاهش سیگنال دارن

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

آره همیشه هر سال توی فصل گرما خط ها مشکل کاهش سیگنال دارن
    ممنون
    من یادم نمیاد تو ۱۵ سالی که از مخابرات رو خطوط مختلف سرویس دارم همچین مشکلی برام پیش اومده باشه
    رفتم از تو کوچه از تو خود پست روی دیوار تست کردم و بیشتر از ۱۷ مگ جواب نمیداد واقعا نمیدونم چیکارش کردن

داره خودمونی میشه mrhamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

از مرکز مخابرات تهران (مرکز مشهدی مهدی) حدود ۸ ساله که سرویس adsl با ۱۲۰گیگ و سرعت ۱۶ دارم. سرعتم حدود ۷ بود. بابت جنگ مدتی قطع شد و بعدش که وصل شد سرعت سرویس شده ۱ مگابیت! کارشناس از مخابرات امد و دید مشکل از سمت خودشون هست با اپراتور مستقر در مرکز مخابراتی مشهدی مهدی تماس گرفت او نیز مشکل کاهش پهنای باند تا ۱ مگابیت را تایید کرد و حتی فیوز هم تعویض کردند اما مشکل کاهش پهنای باند تا ۱ مگابیت حل نشد. از مسئولان کسی اینجا هست این مشکل را پیگیری کنه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mrhamed; 03-07-2025 at 11:08.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

از مرکز مخابرات تهران (مرکز مشهدی مهدی) حدود ۸ ساله که سرویس adsl با ۱۲۰گیگ و سرعت ۱۶ دارم. سرعتم حدود ۷ بود. بابت جنگ مدتی قطع شد و بعدش که وصل شد سرعت سرویس شده ۱ مگابیت! کارشناس از مخابرات امد و دید مشکل از سمت خودشون هست با اپراتور مستقر در مرکز مخابراتی مشهدی مهدی تماس گرفت او نیز مشکل کاهش پهنای باند تا ۱ مگابیت را تایید کرد و حتی فیوز هم تعویض کردند اما مشکل کاهش پهنای باند تا ۱ مگابیت حل نشد. از مسئولان کسی اینجا هست این مشکل را پیگیری کنه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    مشکل ما تقریبا شبیه به هم هست
    من از داخل کوچه روی پست هم چک کردم، از مخابرات هم اومدن بررسی کردن و قرار شد دوشنبه پورت عوض بشه(گفتن که سینگتال آپلودت خیلی ضعیفه، منم سابقه مشکل سرعت آپلودمو براشون گفتم) الان هم از 2020 تماس گرفتن گفتن دوشنبه حل نشد دوباره اعلام کنید
    برام جالبه که یک نفر از مشهد هم مشکل منو داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •