تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2602 از 2602 اولاول ... 1602210225022552259225982599260026012602
نمايش نتايج 26,011 به 26,017 از 26017

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

این جواب رو دادن

منطقه ای که هستم نه vdsl داره و نه فیبر فقط adsl هست

- - - Updated - - -

این جواب رو دادن

منطقه ای که هستم نه vdsl داره و نه فیبر فقط adsl هست
    درود. حب پس کار دیگری نمیشه کرد. بسیار بعیده حتی با شکایت رو 18 مگ بیارن. سرعت داخل مودم رو 16 مگ هست ولی تو طرحهای مخابرات چند مگ کمتر از ماکسیمم میگیرید و همیشه این بهانه رو هم دارن که سرعت شما بر اساس طرح خریداری شده ست شده است.

تنها یک راه دیگر برای افزایش سرعت اینترنت دارید. اون هم اینه که روی خط تلفن دیگری هم سرویس ADSL بیگیرید و بعد با یک روتر لودبالانسر مثل tplink TL-R480T plus دو خط رو تجمیع بکنید که خودش هزینه جدا رو دستتون میزاره.
    Last edited by luches; 02-12-2024 at 11:49.

2. این کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

درود. حب پس کار دیگری نمیشه کرد. بسیار بعیده حتی با شکایت رو 18 مگ بیارن. سرعت داخل مودم رو 16 مگ هست ولی تو طرحهای مخابرات چند مگ کمتر از ماکسیمم میگیرید و همیشه این بهانه رو هم دارن که سرعت شما بر اساس طرح خریداری شده ست شده است.

تنها یک راه دیگر برای افزایش سرعت اینترنت دارید. اون هم اینه که روی خط تلفن دیگری هم سرویس ADSL بیگیرید و بعد با یک روتر لودبالانسر مثل tplink TL-R480T plus دو خط رو تجمیع بکنید که خودش هزینه جدا رو دستتون میزاره.
    ممنونم بابت راهکاری که دادین ولی خوب برام نمیصرفه و ارزش نداره بخوام این همه هزینه کنم دوتا adsl بگیر و با روتر برای تجمیع حجم هم حدودا 400 گیگ برام مونده که اونم هر ماه 100 گیگ مصرف دارم حجم تموم بشه میرم مجدد سراغ مبین نت تمدید میکنم که مودم و سیمکارتش رو دارم از قبل
    قیمت و سرعتش بهتر طرح ۱۲ ماهه RTP۲۴۰۶ با ظرفیت ۱۱۱۱ گیگ- گیگ پک با ظرفیت ۱۰۰ گیگا بایت ۲,۲۹۷,۹۰۰ تومان هزینش هست

- - - Updated - - -

ممنونم بابت راهکاری که دادین ولی خوب برام نمیصرفه و ارزش نداره بخوام این همه هزینه کنم دوتا adsl بگیر و با روتر برای تجمیع حجم هم حدودا 400 گیگ برام مونده که اونم هر ماه 100 گیگ مصرف دارم حجم تموم بشه میرم مجدد سراغ مبین نت تمدید میکنم که مودم و سیمکارتش رو دارم از قبل
    قیمت و سرعتش بهتر طرح ۱۲ ماهه RTP۲۴۰۶ با ظرفیت ۱۱۱۱ گیگ- گیگ پک با ظرفیت ۱۰۰ گیگا بایت ۲,۲۹۷,۹۰۰ تومان هزینش هست
    Last edited by mohammadhossin01; 03-12-2024 at 17:36.

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

- - - Updated - - -

درود. بله برای دوتا adsl صرف نداره. البته توجه داشته باشید این روتر لودبالانسر کارش تجمیع چند اینترنت هست و هر اینترنتی رو که به صورت مودم و لن خروجی داشته باشه میتونه تجمیع کنه. شما میتونید نت مبین نت رو هم با سرویس adsl کنونی که دارید تجمیع کنید و سرعت چند برابری بگیرید. فقط خواستم جهت اطلاع بگم این قابلیت به سرویس adsl محدود نمیشه.

- - - Updated - - -
    Last edited by luches; 03-12-2024 at 17:54.

5. این کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان الان مخابرات ضریب چند حساب میکنه حجم ها رو
    والا من هر سال دارم میگیرم 600 گیگ حجم یکساله هر سال اضافه هم میارم همین سری اخری 150 گیگ اضافه اوردم
    این سری تمدید کردم حدودا 3 ماه و نیم میشه نصف حجم رفته تو قسمت مصرفش نگاه میکنم زیر روزی 3 گیگ نزده
    چند روز قبل اندازه نمیدونم 3 گیگ یا 4 گیگ فیلم دانلود کردم تازه سایتش زده داخلی حساب میشه تو پنل زده 30 گیگ دانلود داشتید . من هاردم کلا 15 گیگش خالیه چجوری 30 گیگ دانلود کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadmohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

آقا من adsl مخابرات گرفتم چندروز خوب بود ولی الان سرعت با سرورهای خارجی مخصوصا آمریکا خیلی خیلی کمتر شده. با سرورهای داخلی همون ۱۶مگ هست ولی مثلا واسه یوتیوب میاد زیر یه مگ، فقط با کیفیت پایین میشه ویدیو دید. اول فکر کردم به خاطر چیزشکن سرعت میاد پایین ولی بعد تست سرعت گرفتم با سرورهای خارجی دیدم سرعت بدون چیزشکن تا ۱مگ میاد پایین. واسه شما این اتفاق نمیوفته؟ راه حلی چیزی دارید دریغ نکنید بدبختی گیر کردیم اه

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آقا من adsl مخابرات گرفتم چندروز خوب بود ولی الان سرعت با سرورهای خارجی مخصوصا آمریکا خیلی خیلی کمتر شده. با سرورهای داخلی همون ۱۶مگ هست ولی مثلا واسه یوتیوب میاد زیر یه مگ، فقط با کیفیت پایین میشه ویدیو دید. اول فکر کردم به خاطر چیزشکن سرعت میاد پایین ولی بعد تست سرعت گرفتم با سرورهای خارجی دیدم سرعت بدون چیزشکن تا ۱مگ میاد پایین. واسه شما این اتفاق نمیوفته؟ راه حلی چیزی دارید دریغ نکنید بدبختی گیر کردیم اه
    درود.
    متاسفانه این مشکلی رایجی برای همه شرکتها هست که حالا به هر دلیلی از فروش بیش از حد گرفته یا عدم خرید پهنای باند بیشتر در یک مرکز مخابراتی دچار کمبود پهنای باند بشن. چون میگید داخلی مشکل نداره پس 100% مشکل کمبود پهنای باند خارجی هست. به 194 شکایت کنید که مخابرات دیگر حداقل سرعت 1/8 رو هم ارائه نمیده و سرعت به زیر 1 مگ رسیده. البته مخابرات از بقیه شرکتها کمتر دچار این مشکل میشه و معمولا بعد از مدتی درستش میکن چون همه بودجه بیشتری دارن و هم تمام زیر ساخت مال خودشون هست. بقیه شرکتها ممکنه تا ماهها این مشکل رو داشته باشن.

- - - Updated - - -

9. این کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام. در دنیای کامپیوتر و شبکه معمولا راه حل همیشه وجود دارد. اما بستگی به هزینه و اولویت شما دارد.
    راه حل اول پیگیری شکایت هست اگر در کوتاه مدت برطرف میشه که هیچی.
    معمولا بر اساس تعریف پالیسی ها برای کاربران سرعت دسترسی به سرور های خارجی رو کم میکنن.
    یک راه حل ویی پی ان ایران تهیه کنید که کل ترافیک از آن عبور کند و بعد سرویس دیگری که استفاده میکنید مثلا برنامه proton vp... روی آن متصل کنید.
    راه حل دیگر که گرانتر هست. الان با چت جی پی تی و اموزش ها کار خیلی ساده تر شده.
    یک سرور مجازی ایران تهیه کنید. معمولا ترافیک محدود و نامحدود دارد. لینوکس یا ویندوز بسته به ابزار های مورد استفاده. اول از سیستم خودتون tunnel میزنید به اون سرور ایران از هر طریقی مثل ssh, open.v..pn ... و برای ترافیک خروجی از سرور ایران سرویس های رایگان مثل همان پروتن یا وی پی ... ان ... گیت یا پولی v2...ray ترافیک خروجی را به سرور خارجی هدایت میکنید.
    اگر سرویس تست دارند هم میتونید تهیه کنید و با خودش برید یوتیوب یا از سرور خارجی دانلود کنید تا سرعتش رو ببینید.

سرور های لینوکس از نظر ابزار ها و منابع بهینه تر و بهتر هستند اما برای کاربر عادی کار کردن و کانفیگ کردن سخت تر است.
    ویندوز معمولا با GUI هستند ولی ابزار ها کمتر. قبلش برای هر مرحله سرچ کنید در اینترنت ویدئو زیاد هست و از چت جی پی تی هم کمک بگیرید.

دور زدن اینترنت ملی رو سرچ کنین ویدئو های مفیدی درست کردن
    Last edited by NIMA_AZX; 21-01-2025 at 02:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •