سلام
دوستان وضعیت خط من چه جوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
سلام
- - - Updated - - -
سلام
- - - Updated - - -
سلام
- - - Updated - - -
زیاد خوب نیست. دانلود خطت تا 4 مگ به زور جواب میده.ماکسیمم سرعتی که بتونی برای دانلود بگیری 4 مگ هست.وضعیت آپلودت بد نیست و روی 1 مگ هست.نوشته شده توسط GHAGHALEELEE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل وضعیت خطت اصلا خوب نیست.
- - - Updated - - -
زیاد خوب نیست. دانلود خطت تا 4 مگ به زور جواب میده.ماکسیمم سرعتی که بتونی برای دانلود بگیری 4 مگ هست.وضعیت آپلودت بد نیست و روی 1 مگ هست.نوشته شده توسط GHAGHALEELEE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل وضعیت خطت اصلا خوب نیست.
مرسی البته بیشتر منظورم SNR و Line بود. اعداد زیادن یا کم؟ نویز دارم؟نوشته شده توسط bagbagoo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود که تازه یک ماهی میشه به 4 مگ رسیده برای 7-8 سالی روی 1.5 مگ بود. قبل اونم که 512 نامحدود بود.
- - - Updated - - -
مرسی البته بیشتر منظورم SNR و Line بود. اعداد زیادن یا کم؟ نویز دارم؟نوشته شده توسط bagbagoo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود که تازه یک ماهی میشه به 4 مگ رسیده برای 7-8 سالی روی 1.5 مگ بود. قبل اونم که 512 نامحدود بود.
تبلیغاتش داخل کنترل پنل کاربری هست ، اما امکان خرید نداره برای مننوشته شده توسط darvish1900 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود.. SNR ها هر جفت لب مرزن البته من شخصا به SNR زیر 10 اوکی نیستم ولی اگر بخوان رو 10 برات ست کنن دانلود میاد زیر 3.5 مگ. اگر ارور زیاد نداری و لینکت هم دراپ نمیشه همون 6 هم جواب میده ولی در شرایط ایده ال SNR زیر 10 اصلا مناسب نیست .نوشته شده توسط GHAGHALEELEE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
درود.. SNR ها هر جفت لب مرزن البته من شخصا به SNR زیر 10 اوکی نیستم ولی اگر بخوان رو 10 برات ست کنن دانلود میاد زیر 3.5 مگ. اگر ارور زیاد نداری و لینکت هم دراپ نمیشه همون 6 هم جواب میده ولی در شرایط ایده ال SNR زیر 10 اصلا مناسب نیست .نوشته شده توسط GHAGHALEELEE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خود مخابرات تفن اینترنتی داره ؟؟
از این تلفن ها روی بستر اینترنت هست
[QUOTE=luches;9199018]درود.. SNR ها هر جفت لب مرزن البته من شخصا به SNR زیر 10 اوکی نیستم ولی اگر بخوان رو 10 برات ست کنن دانلود میاد زیر 3.5 مگ. اگر ارور زیاد نداری و لینکت هم دراپ نمیشه همون 6 هم جواب میده ولی در شرایط ایده ال SNR زیر 10 اصلا مناسب نیست .
پس برای همین نتم ساعتی یکبار قطع میشه. یک خرده سرعت رو بردن بالا کیفیت به فنا رفت. باید به پشتیبانی بگم حتی با کاهش سرعت هم شده این ثبات کانکشن رو حفظ کنن. خیلی رو اعصاب شده این چند روزه.
دم شما گرم دوست عزیز
زنگ زدم پشتیبانی قسمت فروش درستش کرد گروه باید عوض کنهنوشته شده توسط php-lover [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این وضعیت من ، الان 2 روزه که هر 3 دقیقه قطع میشه اینترنت و دوباره از نوع وصل میشه
درود. کیفیت خط عالیه ولی ممکنه مشکل از سیم کشی داخل هم باشه.نوشته شده توسط tranceyou [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول زنگ بزن 2020 اعلام خرابی بکن و اونا از مخابرات تا باکس تقسیم خانه رو از سمت خودشون چک کنن . اگر که مشکل حل شد که خوبه ولی اگر گفتن مشکل از سمت ما نیست باید یک برقکار کاربلد بیاری سیم کشی داخل رو چک کنی !
در ضمن اگر تو مجتمع هستی ببین هر کسی به باکس تقسیم دسترسی داره یا نه ؟ ممکنه همسایه ها برقکار ناشی بیارن دستکاری میکنه و میزنه نت بقیه واحدها رو هم نابود میکنه . شخصا سر خودم اومده.
- - - Updated - - -
Last edited by luches; 01-05-2024 at 00:45.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)