سلام دوستان
من خیلی وقته دنبال چنین تاپیکی میگردم که آموزش تعمیرات لپ تاپ رو به صورت فیلم داده باشه (حتی اگر فارسی هم نباشه) که معمولا بیشتر این فیلم ها تو سایت هایی قرار دارن که ف ی ل ت ر شدن مثل " یوتیوب" که واقعا بعضی از این فیلم هاش مفیده.
اگر همگی دست به دست هم بدیم میتونیم تو این تاپیک فیلم های تعمیرات همه نوع لپ تاپو بزاریم (اگر هم مدیران ترجیح دادن میتونیم تاپیک هارو مجزا کنیم و هر برندی برای خودش یه تاپیک داشته باشه که این روش خیلی بهتره)
100 % دوستانی که فیلم میدن عنوان گذاری هم بشه تا دسته بندی ها بهتر بشه.
دوستانی هم که نمیتونن آپلود کنن میتونن آدرس فیلمشو بذارن من خودم آپ میکنم و لینک مستقیمشو قرار میدم.
توجه : چون ممکنه خیلی از کاربرا اینترنت پرسرعت نداشته باشن این فایلهارو به دو دسته کیفیت بالا(اصل فایل) و کیفیت پایین تقسیم بندی میکنم و هر دو تا فیلمو قرار میدم.(البته خودم پیشنهاد میکنم کیفیت بالا رو دانلود کنین)
توجه : فایل هایی که با پسوند MP4 قرار دادم در سایز 352*288 میباشند که بهتره در همین سایز اون هارو مشاهده کنید .(فول اسکرین نکنید)
نکته خیلی مهم: چون من فایلهامو داخل سایت persiangig آپلود کردم محدودیت ساعتی دانلود داره (در هر ساعت 600مگ) پس ممکنه گاهی اوقات با پیغام خطای "محدودیت دانلود" مواجه بشین که در این صورت باید ساعتهای بعدی مراجعه کنید(سعی میکنم یه آپلود سنتر بهتر پیدا کنم) خلاصه شرمنده
ممنون از همگی دوستان.