سلام اطلاعات خوبی رو ارائه دادین.متشکرم
سلام اطلاعات خوبی رو ارائه دادین.متشکرم
با سلام و ادب < میشه لطف کنین یه فیلم آموزشی از تعویض مودم لپتاپ سونی بزارین.
مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییی
n53sn چطوری باز کنم پشتش پیچ نداره می خوام رم ارتقا بدم
به نام خدا
سلام
دوستان یک سوالی داشتم...
کمک.
چند ماه پیش داشتم با لپ تاب کار میکردم...دستم خورد به ظرف آب ...ریخت رو دکمه ها..خاموشش کردم کلی هم گذاشتم خشک شد...همه دکمه هاش درست شد....ولی دو تا shift ها از کار افتادهخب...به نظر شما چیکار کنم....برای تعمیر؟
راستی یادم رفت بگم...لپ تابم مدل DELL 5010 هستش.
متشکرم
Last edited by assmaneabi; 03-09-2012 at 15:57.
چطور چیپ لب تاپ دل رو که پسورد داره رو ریست کنم باطری بایوس رو در آوردم شک هم دادم اما نشد
*** ضمن تشکر از شما دوست عزیز یه خواهش داشتم اینکه من ایسر 5738ZG دارم مدتی است لنز DVD اصلا دیگه هیچ CD و DVD ار نمیخونه خواستم راهنماییم کنی و حتی طریقه باز کردن پشت لبت اب را واسم بگی ممنون میشمنوشته شده توسط Mr.Mazmamfi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر فراوان
اساتید کسی نبود جوابم بدهد
دوست عزیز با تشکر اززحماتی که متحمل شده اید وخیلی براطلاعات تعویض سخت افزاری ما می افزائید اگر ممکن باشد گفتار فارسی را اضافه فرمائید یا حداقل زیر نویس فارسی را ضمیمه نمائید قطعا این عنایت جنابعالی کامل تر وبهره وری کاربران دقیق تر وبی نقص خواهد شد زیرا اگر شخصی چون حقیر به دلیل ضعف زبان ازکلمه ای دچار اشتباه برداشت شوم امکان خراب کاریم قطعی است .بازهم ازتلاش شما درارتقای آگاهی کاربران تقدیر مینمایم وامیدوارم ضمن سلامتی هرچه میخواهی خداوند به شما عطا فرماید ./نوشته شده توسط Mr.Mazmamfi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام<br>تاپیک قدیمی هم شده ولی من بازم اینجا سوالم رو مطرح میکنم شاید یکی تونست کمک کنه <br>وقتی شارژ باتری لبتابم که سونی سری اس هستش به 10% میرسه و شارژر رو به دستگاه میزنم تا 63% باتریم شارژ میشه و دیگه شارژ نمیشه . نهایت شارژش هم تا 92% هستش . بخوام به میزان برسونمش مجبورم بعد از شارژ شدن باتریم تا 63% هر بار شارژر رو جدا کنم و بعد اینکه 5-10 درصد از باتری رو استفاده کنم بعد دوباره شارژر رو بزنم . جند بار که این کار رو میکنم شارژ باتری تا 92% میرسه و دیگه شارژ نمیشه . اولش باتری لبتابم مشکلی نداشت . 100% کامل شارژ میشد . بعد که واسه شارژم مشکل پیش اومد و مجبور شدم شارژر رو عوض کنم ، باتری تا 83% شارژ میشد و این میزان هر بار کمتر و کمتر شد تا رسیده به الان که 63% هستش . بعضیا میگن 3 تا از سلولای باتریم خراب شده بعضیام میگن نه چون شارژر معیوب/چینی رو زدم به دستگاه برد نمیدونم کجای دستگاه مشکل براش پیش اومده . یه سریام میگن باتریم چینی هستش !! <br>کسی یتونه نظر مهندسی و علمی بده ممنونش میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)