خبر تكذيب شد. (از سوي سخنگوي بايرن) !
بله
خير
خبر تكذيب شد. (از سوي سخنگوي بايرن) !
اقا مهدي يه جورايي اشتباه گفتي قرارداد 1 ساله هست با مبلغ 5ميليون 100 هزار يورو و دو طرفه تا سال 2007 قابل تمديد
اما به نظر من علي كريمي اشتباه كرد رفت المان
در مورد مدت قرارداد دیشب در شبکه خبر ارتباط تلفنی با مدیر برنامه های کریمی برقرار شد و خود ایشون گفت.
در مورد اشتباه کردن کریمی هم باید بگم که اتفاقا بهترین کار رو کرد. چون علی کریمی اصلا قابل قیاس با وحید هاشمیان یا دایی نیست. کریمی اگه تنبلی نکنه مطمئنا فیکس بازی خواهد کرد. اتفاقا در ایران و یا تیم های اماراتی چون همه روی کریمی یارگیری می کنند شاید نتونه تمام توان خودش رو به نمایش بگذاره اما در بایرمونیخ مطمئنا چون بازیکن خوب مثل بالاک و ... زیاده پس تمام حواس مدافعان حریف به اون نیست و این فضای خوبی برای تکنیک ناب کریمی خواهد بود.
در مورد هاشمیان جدا از تعصب ملی که روی اون داریم معلومه که در حضور روی ماکای و پیزارو باید نیمکت نشین باشه. اما علی کریمی بدون تست فنی و ... قراره که قرارداد ببنده و این نشوندهنده اعتقاد مربیان بایر به علی است.
در ضمن وحید هاشمیان مورد توجه ماگات نبوده و مربی قبلی بایر اون رو می خواست که بعد از قرارداد وحید با بایر جای خودش رو به ماگات داد که این هم از شانس بد وحید بود.
ببينيد اقا مهدي بايرن تو المان يه قدرته و تقريبا حريفي نداره
صبر كنيد زود قضاوت نكنيد
به نظر من يكي از دلايلي كه بايرن نميتونه به رده هاي بالاي ليگ قهرمانان برسه همينه تيمها رو توالمان با نتايج بالا شكست ميده اما وقتي تو ليگ قهرمانان به سدي مثل چلسي برخورد ميكنه ميمونه با اينكه بازيكنان خوبي داره
به نظر من اگه كريمي به پيشنهاد ديپورتيو فكر ميكرد بهتر بود
آقا من ميگم نره شما ميگيد بدوش !
اين خبر تكذيب شد :
حالا باز هم بحث كنيد كريمي اشتباه كرد يا نه ... :!:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كشتي بابا مارونوشته شده توسط hossein84x
برو اينجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط میتونم بگم ایرنای احمق!
تويه اخبار ساعت 7:45 تاييد شد.
پس ديگه شكي نيست!!
من بازم ميگن كريمي اشتباه كرد!!
ليگ آلمان به درد كريمي نمي خوره.
ليگ آلمان يه ليگ سرعتي نيست.
من چيكاره بيدم ! ( چرا مي زني ؟)كشتي بابا مارو
برو اينجا![]()
آره حماقت از ايرنا بود ! :arrow:فقط میتونم بگم ایرنای احمق!
اين هم خبرهاي تاييد شده از CNN و سایت بایرن مونیخ :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا هر چی میخواهید بحث کنید اشتباه کرده یا نه ! :mrgreen:
بابا جان حالا اول صبر كنيد تا رسما قرار داد ببنده
بعد تازه علي كريمي رو با دائي و هاشميان مقايسه ميكنيد
مثل اينكه فوتبال نگاه نميكنيد
شايد موفق شد ... بستگي به خودش داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)