بچه ها UniRoss MaximumPower با چهار تا باتری 32 هزار تومان . خوبه ؟ باتری و شارژرش چه طور هستند ؟
بچه ها UniRoss MaximumPower با چهار تا باتری 32 هزار تومان . خوبه ؟ باتری و شارژرش چه طور هستند ؟
بچه ها یه سر به اینجا بزنین
به 3 دلیل اینجا رو معرفی میکنم
1-قیمت هاش خیلی مناسب تر و واقعی تر هستش نسبت به سایر فروشگاه ها
2-فقط جنس های با کیفیت و با گارانتی میره
3-حتی 4 هزار تومن خرید هم تحویل رایگان داره
مدل های اینجا رو نگاه کنین،به نظرم از همین جا هم خرید کنین،یا لااقل قیمت ها و مدل رو اوکی کنین بعد برین از جایی که میخواین بخرینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
cfl مال چینه و اصلا سمتش نرید.فقط ارزونه
من دیروز یه شارژر سونی با 4 تا باتری قلمی 2500 mA از خوده نمایندگی سونی تو جمهوری خریدم 32 هزار تومان . الان دارم از باتریهاش استفاده میکنم و خیلی هم راضی هستم .
تایید میشهنوشته شده توسط pooria-ir [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک باتری باید چه مدتی تو شارژ بمونه تا کاملا شارژ بشه.روی شارژر علامت یا چراغ خاصی نداره و فقط وقتی باتری رو میزنم به شارژ چراغ قرمز روشن میشه
شارژر زیرو تاپید میکنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط وارتا بگیر فقط اصلی باشه حرف نداره
سلام دوستان
من باتری قلمی و نیم قلمی شارژی وارتا رو دارم، وارد این مقاله شدم که راهنمای خرید شارژر باتری قلمی و نیم قلمی هستش و تونستم شارژر مناسبم رو انتخاب کنم. لینکش هم براتون میزارمامیدوارم تونسته باشم کمکتون کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)