اره داداش تکنو کار میکنه سرور ایرانی هم هستنوشته شده توسط SAEED 120 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل منم درست شد ( تکنو رو دوباره نصب کردم خوب شد)
اره داداش تکنو کار میکنه سرور ایرانی هم هستنوشته شده توسط SAEED 120 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل منم درست شد ( تکنو رو دوباره نصب کردم خوب شد)
Last edited by abed_0567; 27-09-2014 at 15:48.
سلام. اینم لینک plus برای ثبت نام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بازی رو از کجا دانلود کردی؟نوشته شده توسط abed_0567 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان من میخوام آنلاین بازی کنم اما بازی رو ندارم
چکار باید بکنم و از کجا دانلود کنم ؟
Last edited by Meysam Raz; 09-10-2014 at 06:10.
سلام اینم لینک کالکشن Call Of Dutyنوشته شده توسط Meysam Raz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما فقط باید Call of Duty: Modern Warfare 3
رو دانلود کنید
.................................................. .................................
اینم DLC
اگه دانلود بشه بهتر ( اختیاری )
این error
بعد از آپدیت اومده الان چیکار کنم ؟
وقتی میزنم بازی شروع بشه هیچی نمیشه بعد از 10دقیقه این error میاد؟؟؟؟
(Tekno)
سلام هر موقعه میخواد بره مپ بعدی از بازی میپره بیرون
دوستان سطح بازیکنا چجوریه؟
من Call of duty modern warfare رو که همون 4 هست رو انلاین بازی کردم یه مدت افسردگی گرفتم خیلی وحشتناک حرفه ای بودن اصلا نمیفهمیدی از کجا میخوری بعد حالت hardend هم میزاشتن با یه تیر میمردی من اصلا مونده بودم چرا چند تا اسلحه داره با یه کلت یه تیر میزدی به یه نفر میمرد با ak 47 هم مینطور اصلا گوناگونی اسلحه ها هیچ فرقی تو بازی ایجاد نمیکرد ولی رو مد های دیگه باز هم بهتر بود ولی خیلی سرور کم پیدا میشه رو مد های بهتر
سلام
چرا tekno هیچ سروری رو نشون نمیده .قبل که آپدیت بشه خوب بود الان هیچ سروری رو نشون نمیده
دوستانی که این بازی رو توی استیم بازی میکنن اگه خواستن آی دی بدن اد کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)