BROADCOM نیس چکارکنم
BROADCOM نیس چکارکنم
عالی بود
من نصب کردم ولی فقط بلوتوث روشن میشه ؟
برای y5070 هم جواب می ده
دوست عزیز در لپتاپ Dell 5010 بلوتوث و وایرلس با یک کلید فعال می شوند ولی دو کارت جدا از هم هستند و هر کدام درایور مخصوص به خودشون رو دارند،لطفاً یکبار دیگه مراحل نصب درایورِ وایرلس رو تکرار کنید.(قبل از هر چیز درایورهای قبلی رو پاک و Restart کنید.)نوشته شده توسط hoshi85 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شخصاً تست نکردم ،البته با توجه به اینکه کارت وایرلس و بلوتوث لپتاپ Lenovo Y5070 به صورت Combo و روی یک برد نصب شده به احتمال زیاد جواب نمیده.نوشته شده توسط mohammad.iran [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر ویژه داداش
سلام،ممنون از سایت خوبتون...من دانلود کردم موقع نصب آخرش ارور داد:setup.rum1718،ممنون میشم کمکم کنید
سلام. میشه خواهش کنم لینک رو دوباره قرار بدید . لپتاپ من دل وسترو 1320 هست و نیاز دارم که کارت شبکه وایرلسش رو آپدیت کنم. با استفاده از نرم افزار های چک درایور و مجیشن درایور نوع کارت شبکه رو برای ویندوز 7 - 32 بیتی
broadcom 802.11 network adaptor
تشخیص داده، اما هرچی نصب می کنم، ارور میده -
the opperated system is not supported.
---
من وایفای لپتاپم سیگنالهای مودم رو کامل شناسایی میکنه - اما به دلیل اینکه مودم رو ریست کردم دیگه نمی تونه وصل بشه و فقط با لن کار میکنه.
خیلی ممنونم
نوشته شده توسط fb2222 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک این نرم افزار هم حذف شده -- میشه خواهش کنم لینک رو دوباره قرار بدید یا اسمش رو بفرمایید چی هستنوشته شده توسط fb2222 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)