سلام،این احتمال هست که دل تو هر دو مدل از این کارت وایرلس استفاده کرده باشه(البته مونتاژ چین)،شما نصب کنین ببینین کار می کنه یا نه اگه کار کرد اینجا بگو تا بقیه هم استفاده کنن
در مورد فهمیدن مدل کارت هم من فکر میکنم تنها راه باز کردن لپتاپ باشه !
سلام،این احتمال هست که دل تو هر دو مدل از این کارت وایرلس استفاده کرده باشه(البته مونتاژ چین)،شما نصب کنین ببینین کار می کنه یا نه اگه کار کرد اینجا بگو تا بقیه هم استفاده کنن
در مورد فهمیدن مدل کارت هم من فکر میکنم تنها راه باز کردن لپتاپ باشه !
سلام
لب تاپ من دل 5010 و این درایور رو نصب کردم و لی درست نشد.
2 بار امتحان کردم ولی نشد . خیلی هم مهم نیست چون من تو قم زندگی میکنم و تو قم وایرلس نداره.
در کل ممنون
محمد شهر منم وایرلس نداره،یه مودم وایرلس گرفتم به خط ADSL وصل کردم با PC از طریق خروجی LAN مودم کار میکنم با وایرلسم که هر جای خونه باشم به اینترنت دسترسی دارم(با لپ تاپ به صورت افقی)نوشته شده توسط Mohammadkiller [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دست شما درد نکنه این وایرلس من و کشته بود اخرش با کمک شما نصب شد
سلام
من همین مشکل رو با 5110 دارم تا الان کلی درایور روش نصب کردم ولی هیچ فایده ای نداشته.10 جا ام بردمش ولی نمی تونند .چند تا ویندوزم عوض کردم .
توضیحات شما رو کاملآ انجام دادم ولی بازم فعال نشد.
آیا وایرلس نیاز به مودم داره یا بدون مودم هم میشه رفت تو اینترنت
آیا وایرلس نیاز به مودم داره یا بدون مودم هم میشه رفت تو اینترنت
اگه لپتاپ شما مجهز به آداپتور وایرلس هست بستگی به موقعیت مکانی شما داره،اگه تو محدوده برد موثر یکی از شرکتهای سرویس دهنده اینترنت وایرلس هستید نیاز به مودم نیست ولی اگر از لحاظ برد مشکل دارید باید یه خط اینترنت پر سرعت ADSL تهیه کنید به همراه یه مودم یا یه روتر وایرلس.نوشته شده توسط Chelsea_Fc [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بگم از طريق سرويس تگ دل خيلي راحت مي شه دانلود كرد و بي مشكل احتمالاً شما از دستگاه هاي ref شده و يا دست كاري شده استفاده مي كنيد! در ضمن كانفيگ لپ تاپ هم مهمه مثلاً وايرلس دل 5010 من intel centrino هست!
موفق باشيد.
مرسی . لپ تاپ من n5110 هست تازه خریدم . با یه لپ تاپ دیگه که همین مدلی بود از تو خونمون رفتم تو اینترنت به اون لپ تاپ هم هیچی وصل نبود حالا میخوام بدونم با مال خودمم میتونم برم اینترنت ؟؟؟؟ آداپتور وایرلس چیه ؟؟؟؟ منظورت همون wifi هست ؟؟؟؟
Last edited by Chelsea_Fc; 21-07-2011 at 08:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)