سلام دوستان من یه مودم smc دارم وقتی دوتا آنتن یا سیگنال اون کم میشه ارتباطم باهاش قطع میشه که میخوای کانکت بشی میگه که ویندوز نمیتونه به این مودم کانکت بشه در صورتی که سه تا دیگه آنتن داره و سیگنال میده!!!!
سلام دوستان من یه مودم smc دارم وقتی دوتا آنتن یا سیگنال اون کم میشه ارتباطم باهاش قطع میشه که میخوای کانکت بشی میگه که ویندوز نمیتونه به این مودم کانکت بشه در صورتی که سه تا دیگه آنتن داره و سیگنال میده!!!!
در این مواقع باید باید کانکشن وایرلس رو غیرفعال و مجددا فعال کنید و دوباره REFRESH کنید احتمالا درست میشه
اینکارو کردم بازم همون مشکلو داشت حتی با یه لپ تاپ دیگه هم امتحان کردم .....
چندتا مودم های دیگه دورور خونمون سیگنال میدن که دو الی سه آنتن کسر شده از کل سیگنالاشون اون ها هم همین پیغامو میدن قبل اینکه پسورد بخوان
این مدلی که دارم یه فایل Firmware تو سایت گارانتیش داده که گفته آپگریدش کنین اما توضیح نداده که این فایل چه فایده یا چه تاثیری داره
Last edited by P!nk; 03-04-2011 at 21:53.
خوب firm ware رو آپدیت کنید ببینید چی میشه نتیجش
واقعیتش من چند ماه پیش این مودمو گرفتمfirmwre روش نصب کردم بعد از آپگرید شدن دستگاه کلا هنگ کرد چراغاش یکسره روشن بود نه ریست میشد نه مودمو ویندوز میشناخت منم رفتم گفتم مودم یهو هنگ کرد چون تازه گرفتم یارویکی دیگه به من داد بهشم نگفتم اینکارو کردم.الان یه فایل دیگه داده خوده سایت گارانتی داده میترسم ایندفعه هم بزنم هنگ کنه.
مدل دقیق مودمتون رو بگید
SMC 7904WBRA4
سایت خود گارانتی:سایت خود شرکت :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)